emmabarremyr

Emma Barremyr

Höstens första sjukstuga

Jag har känt mig väldigt hängig sedan vi kom hem från Stockholm i måndags (komiskt nog med tanke på vad jag skrev i inlägget i söndags), och igår bröt en förkylning ut med både halsont och snuva. Jag drack ju ingen ingefärsshot på hela helgen eftersom vi var bortresta, så det var väl någon liten Stockholmsbacill som passade på att angripa just då.

Och Elsa är inte heller helt kry! Hon har ju inte varit sjuk något tidigare, men nu har hon åkt på sin första förkylning. Hon har inte varit riktigt sig själv de senaste dagarna, väldigt trött, velat ha mycket närhet och sovit dåligt om nätterna på grund av täppt näsa och slemmig hals. Älskade liten! Nu håller jag tummarna för att det går över fort och att vi klarar oss från feber.

Idag fick vi ställa in våra planer som var yoga och lunchdejt på stan! Istället är vi hemma och kurerar oss, och det är rätt mysigt ändå. Elsa har sovit i två omgångar under förmiddagen och däremellan har vi legat framför brasan och lekt i gymmet, läst böcker, lyssnat på musik och gosat!

3FCA736D-BF32-4181-98DE-05ECDB654F11_L0_001

Hejhej från två sjuklingar!!!

Psssst, ett onsdagstips ↓

>> Här får ni 20% rabatt på all hälsokost hos Bodystore just nu om ni uppger koden KOST20 i kassan!

Själv ska jag passa på att lägga en beställning och fylla på höstens förråd av zink, magnesium, D-vitamin och probiotika – sånt som jag brukar boosta kroppen lite extra med, speciellt under den mörka årstiden! Ni glömmer väl inte att ett tillskott av D-vitamin under vinterhalvåret är ett måste för att kunna tillgodose sig dagsbehovet?

Läs mer om varför det är viktigt att äta D-vitamin här!

 

Hoppas att ni är frisk och krya och att ni har en härlig onsdag!

Kram / Emma

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats