emmabarremyr

Emma Barremyr

#Drivkraften på Podcasters.se

God morgon solstrålar ♥

Som ni ju vet är jag ambassadör för podden #Drivkraften, en podd om psykisk ohälsa och personlig utveckling, som drivs av fantastiska Malin Rosén.

Det bästa med Drivkraften är att varje gång jag lyssnar på ett avsnitt så lär jag mig så otroligt mycket – både om mig själv och andra. Varje avsnitt gästas av någon som delar med sig av en stark historia, och det är så inspirerande att höra dessa människors personliga utveckling, och hur de rest sig ur sin psykiska ohälsa. Wow, säger jag bara! Är så tacksam för att människor vågar dela med sig och prata om känsliga ämnen ♥

Eftersom psykisk ohälsa är något jag själv varit drabbad av under en stor del av mitt liv brinner jag extra mycket för att jobba med det idag. Jag är därför otroligt glad över att jag fick äran att vara med och gästa podden tidigare i år och berätta om min resa genom både ortorexi och utmattningsdepression. Jah hoppas så att det kan göra skillnad för någon. Det är så viktigt att vi pratar om vårt mående och att vi delar med oss av vår psykiska ohälsa. Mår man dåligt kan man känna sig otroligt ensam, men vi är aldrig ensamma. Tillsammans är vi starka ♥

 

Har ni missat att lyssna på avsnitten med mig hittar ni dem här!

>> Avsnitt 1

>> Avsnitt 2

15823475_355619088129171_5078788525063885692_n

Foto: Caroline Dahlén

 

Nu finns #Drivkraften hos Podcasters.se och både jag och Malin skulle bli himla glada om ni ville kika in där och tycka till om Podden!

>> Ge podden så många stjärnor du tycker att den är värd här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats