Emma Barremyr

10 goda middagstips

Hej vänner ♥

Under sommaren har vi inte planerat så mycket kring maten här hemma! Det hör semestern till tycker jag, och det har varit rätt härligt att få vara spontan och gå på känsla för dagen – att grilla om vi känt för det, kunnat slänga ihop ett gäng scones när sconessuget dykt upp eller beställt hem köpmat när orken för att laga själv inte riktigt funnits där.

Vi har inte riktigt haft samma struktur på kosten som vi brukar och det har varit både skönt och härligt, att ha det lite ostrukturerat är nog något de flesta uppskattar med just semestern. Vi har fortfarande fyra veckor kvar innan Pelle börjar jobba igen, så hos oss kommer det få vara lite ostrukturerat ett tag till.

Hur har ni det? Är det vardag hos er igen eller njuter ni fortfarande av semester?

Oavsett vad kommer här 10 underbara middagstips! Har försökt sätta ihop goda middagar med stor variation. Vegetariskt, kyckling, kött och fisk. Tillbehör som rotfrukter, pasta, quinoa och mos. Pizza, gratänger, sallad och soppa! Hoppas ni hittar något ni gillar!

IMG_1925

Kokospanerad fisk med sötpotatis och mangosås

IMG_0219-980x683

Pasta med kycklingfärssås

IMG_0393

Pizza med bacon och cheddarost

IMG_0709

Vegetarisk bolognese med mifú

IMG_8037

Tofustroganoff med quinoa

IMG_7282

Tacogratäng

IMG_0650

Kycklingbiffar med rotfrukter och senapssås

IMG_6968

Potatis och purjolökssoppa med quesedillas

IMG_1000

Kycklingsallad med pasta och fetaost

IMG_0146

Laxfilé med kräft- och fetaostfyllning

 

Ta hand om er vänner ♥

Hoppas ni får en fin vecka!

 

Kram till er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  hej Emma
  jag ska flytta till karlstad och plugga (i alla fall ett år) och undrar om du har något att tipsa om staden
  finns det bra löpställen (typ trailmark), caféer, naturområden etc

  tack för en fin blogg
  Lovisa

  1. Emma

   Hej Lovisa! Vad rolgit med ett sånt önskemål. Har skrivit ihop ett inlägg med smultronställen i värmland som jag ska publicera i dagarna, och där kommer en del tips från karlstad finnas med, men jag kan göra ett specifikt för enbart Karlstad framöver också. Håll utkik 🙂

stats