emmabarremyr

Emma Barremyr

Vandring i Murstensdalen

I lördags överraskade vi mina svärföräldrar, som båda fyllt 60 år, med en familjeresa till Loka Brunn. Jag, Pelle och Elsa, Pelles bröder med sambos och barn hängde alla på och vi startade hela vistelsen med en vandring i vackra Murstensdalen som ligger ett stenkast från Loka Brunn.

Murstendalen är så otroligt vackert! Förra sommaren var jag där och vandrade både en och två gånger. Första gången med min fina vän Moa och andra gången i samband med ett vandringsevent som jag anordnade tillsammans med Loka Brunn. Två magiska vandringsturer som jag sent kommer att glömma!

Även den i lördags blev riktigt fin! Väderleksrapporten hade lovat regn, men vi hade tur och blev istället överraskade med solsken. Wiiiieee! Vi gick den kortare vandringsleden på 5 km eftersom den passade bäst med två småttingar. Vid Gruvtjärn stannade vi till och njöt av en varsin sallad till lunch, traskade sedan sista biten till parkeringen och åkte sedan till Loka och checkade in på spa!

IMG_3323 IMG_3327 IMG_3330 IMG_3334 IMG_3335 IMG_3337 IMG_3342 IMG_3343 IMG_3344 IMG_3346 IMG_3348 IMG_3349 IMG_3353 IMG_3354

 

Eftersom vi hade barnen med oss blev det inget spaande i vattensalongen där här gången. Väl på Loka Brunn njöt vi istället av en lång eftermiddagsfika ute i solen, en trerätters middag lite senare på kvällen, hotellövernattning och sedan världens bästa hotellfrukost –> kolla här vilken drömfrukost det bjuds på hos Loka Brunn!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats