emmabarremyr

Emma Barremyr

Lördag i Torsby

God morgon säger jag från Torsby idag! Pelle skulle ut på kalas igår, så jag och Elsa passade på att åka upp till mamma och pappa för lite lördagsmys. Och det blev en lördag med familjemys för hela slanten då även mina systrar och systerdotter Alicia kom upp och hängde med oss.

Vi åkte direkt till stranden när vi kom upp under förmiddagen. Elsa vägrade såklart att sova någon annanstans än i bärjslaen, så jag fick sitta under parasollet i skuggan som vanligt. Hehe, och när hon oväntat somnade på filten efter lite amning hade solen gått i moln så jag fick inte mycket sol på mig igår. Men det gör inte så mycket, det var skönt att bara hänga ute och njuta av familjetid.

Eftermiddagen spenderade vi en stund på sjukhuset då både morfar och farmor ligger inne för tillfället. Våra älskade gamlingar ♥

Hemma hos mamma och pappa blev det sedan grillkalas med hemgjorda hamburgare, rotfrukter, grillad ost, sallad och massa melon. Så mumsigt!!! Och sommarkvällshänget ute på terassen alltså! Älskar det så mycket!

IMG_3097IMG_3103IMG_3118IMG_3112IMG_3123IMG_3140IMG_3145IMG_3152IMG_3160IMG_3174

 En fin lördag ♥

 

Igår sov Elsa sin första hela natt, och vilken känsla! Hon somnade för kvällen vid halv nio och vaknade inte förrän halv sex. Jag kände mig riktigt utsövd för första gången på säkert ett år. Inatt har vi dock sovit lite sisådär, så det var nog bara en engångsföreteelse. Elsa har haft ont i magen igen, stånkat och varit ledsen i omgångar och det har nästan aldrig hänt på natten tidigare… Stackars, stackars liten! Nu hoppas vi på en bättre dag och att hon slipper magontet. Men det är en trött mamma som bloggar idag vill jag lova!

Hur mår ni idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats