Emma Barremyr

Sommarvandring längs vackra Bonäsleden

Hej vänner ♥

I tisdags gav vi oss ut på en härlig vandringstur ut till vackra Bonäsudden, ett smultronställe som vi hittade när vi flyttade ut till Hammarö för snart två år sedan. Leden dit ut utgår från Kilenegården, alldeles i närheten av där vi bor, och är därför en perfekt vandringstur fina sommardagar som i tisdags.

Leden går igenom ett sagolikt naturreservat som har stora skiftningar i miljön. Det är både vacker tallskog, kalhyggen, granskog, spång i vassen, längs med klipporna med utsikt över Vänern och i ljus björkskog. Ja ni hör, det är så mycket fin natur att njuta av längs med vägen!

Och väl ute på udden väntar världens vackraste utsikt ut över Vänern. Att bara stå där och andas, lyssna på vågskvalpet och känna sjöbrisen smeka kinderna påminner mig om hur härligt det är att bara finnas till såna stunder.

Går vi från oss blir det 15 km fram och tillbaka, så det är ändå en bit. Hittills är det den längsta turen som vi gått tillsammans med Elsa, och det gick väldigt bra även den här gången. Elsa verkar trivas lika bra ute i naturen som sina föräldrar, och trots att hon var vaken ett par längre stunder under turen var hon nöjd och glad när hon satt i selen på mig.

Ute på Bonäsudden gjorde vi ett picknickstopp och käkade kycklingswraps (japp jag har snöat in på wraps – bästa picknickmaten just nu). Åh, så gott det smakade med den vackra utsikten framför oss!

Efter maten ammande jag Elsa innan vi traskade hemåt igen. Vilken dag! Den kommer jag minnas för resten av livet. Tänk, att bara få vara i naturen och njuta såna här dagar är verkligen det bästa som finns. Jag känner mig så tacksam över att vi bor med närhet till så vackra omgivningar som vi gör ♥

IMG_2955 IMG_2992 IMG_2985 IMG_2976 IMG_2973 IMG_2972 IMG_2939 IMG_2994 IMG_3001 IMG_3006 IMG_3014 IMG_3022 IMG_3029

 

Tidigare inlägg från vandringar längs Bonäsleden!

>> Bonäsleden en vacker vårdag

>> Vintervandring längs Bonäsleden

>> Löparlyckan längs Bonäsleden

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!

    Det ser alldeles underbar ut! Kan du tipsa om något boende i närheten, någon stuga, b&b, hotell? Vad som helat egentligen 🙂

    /Emma

    1. Emma

      Tror det är smidigast att bo inne i Karlstad och ta bil/ buss ut till Kilene om man vill gå den leden 🙂

stats