Emma Barremyr

#emmaslöparutmaning2017

I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

IMG_0113

Idag på morgonpromenaden var jag så sugen på att springa!

Kroppen känns så stark och pigg just nu, och den friska morgonluften gav mig verkligen ett rejält löparsug! Men jag jag får hålla tillbaka lite till. Även om jag fysiskt känner mig redo så är det ändå viktigt att vänta lite till innan jag drar igång. Sen kommer starten och upptrappningen ske väldigt långsamt under 10 veckor, så att jag efter 6 månader (efter förlossningen) är redo för löpning på riktigt igen!

14 augusti är datumet då jag drar igång med min löparutmaning. Det är jätteroligt att så många redan anmält sig och vill göra det här tillsammans med mig!

Jag har fått en del frågor angående utmaningen, så jag tänkte att jag svarar på dem här i inlägget, ifall ni är fler som undrar över samma sak.

 

Sker löpningen i grupp på plats i Karlstad?

Nej, alla som deltar kommer att få träna alla pass själva (om ni inte gör det tillsammans med en kompis), vilket innebär att man kan bo varsomhelst, men ändå vara med. Jag kommer en vecka innan utmaningen drar igång skicka ut allt material via mail till deltagarna och det kommer då vara två löppass och ett styrkepass i veckan. Man bestämmer själv vilka dagar och vilka tider man vill träna.

 

Måste man uppdatera i sociala medier?

Nej absolut inte, det gör man precis som man vill med. Men tanken med hashtagen #emmaslöparutmaning2017 är att vi ska kunna peppa varandra och på så vis göra det tillsammans! Jag kommer vara aktiv på Instagram och även berätta om hur det går i inlägg på bloggen!

 

Kan jag vara med om jag aldrig sprungit tidigare?

Ja verkligen! Då passar den här utmaningen perfekt. Det kommer vara ett 10-veckorsshema där vi kommer att börja väldigt lugnt och sedan trappa upp försiktigt, samtidigt som vi stärker upp kroppen med styrkeövningar anpassade för löpträning.

Utmaningen passar dig som:

>> Vill komma igång igen efter en graviditet (tidigast fyra månader efter förlossning vid förutsättning av en frisk graviditet och komplikationsfri förlossning + viktigt att magmusklerna läkt ihop och att du hittat aktiveringen + knipet igen innan du börja jogga)

>> Vill komma igång igen efter ett uppehåll

>> Som aldrig sprungit tidigare, men som vill komma igång på ett säkert sätt

 

Som jag nämnt tidigare så kör vi igång med utmaningen den 14:e augusti och att delta kostar 495:-. Då ingår 3 träningspass i veckan under 10 veckor, kosttips för löpare samt information om skadeförebyggande träning. Alla som deltar i utmaningen kommer även ha chans att vinna en helg i vår fjällstuga på Idre fjäll. En vinnare kommer att dras efter att utmaningen är avslutad.

Vill ni delta eller har frågor? Anmäl er och maila till emma@ptbyemma.se. Märk mailet med ”emmaslöparutmaning2017”.

 

I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej!
    Är detta något man kan hoppa på nu trots att det är en månad sen du starta utmaningen?
    Med vänlig hälsning, Elin

stats