Emma Barremyr

Inspirerande kokböcker

Everydaystories partner promotion

Hej vänner 

Något av det bästa och mest avkopplande jag vet är att sitta och bläddra i kokböcker. Det är något speciellt med just det. Jag älskar att sitta i lugn och ro, dricka en kopp te och samtidigt drömma mig bort i vackra bilder på mat och inspireras av spännande recept!

Gissa om jag blev glad när jag upptäckte att det även finns kokböcker hos min samarbetspartner Nextory?

Jag blev ÖVERLYCKLIG!!! Den senaste veckan har jag därför suttit med paddan i näsan och scrollat igenom tusentals sidor med inspirerande matbilder, deglar över goda recept och fått massa ny inspiration till både mat och bak!

Halleluja!

Jag tycker Nextory är så himla bra eftersom det går att välja om man vill lyssna på eller läsa böckerna. De allra flesta gånger väljer jag att lyssna på ljudböcker i min iphone eftersom det är så smidigt när jag t.ex. är ute och går, kör bil, står i köket och grejar eller liknande. Men ibland kan det ju vara gött att bara sitta ner och läsa i lugn och ro, och då är det perfekt att även ha appen i ipaden, som är lite skönare att läsa på. Perfekt nu när jag läser kokböcker ju!

Som ni säkert vet vid det här laget har ni som inte testat Nextory än en hel månad gratis lyssning + läsning med koden ”PTBYEMMA”. Om ni inte har testat – missa inte det grymma erbjudandet att njuta av gratis böcker i sommar!

>> Klicka här för att registrera er!

IMG_2724 IMG_2726 IMG_2721 IMG_2741 IMG_2743 IMG_2747 IMG_2742 IMG_2751 IMG_2754

 

Tre favoriter bland alla kokböcker hos Nextory som jag vill tipsa er om:

>> VEGO för alla

>> Baka utan gluten

>> Smarta snacks

 

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats