Emma Barremyr

Bilder från en morgon på fjället

Hej vänner 

Hur mår ni?

Jag sitter i skrivande stund i bilen på väg hem till Hammarö igen. Fjällsemestern är över för den här gången, och jag är så glad över att det gått så bra med Elsa, som varit så go och glad hela resan, och att hon verkar gilla fjället lika mycket som sin mamma och pappa. Men det är väl så, där hennes mamma och pappa mår bra mår även hon bra, hihi.

Dagarna på fjället har gjort så gott för oss alla tre! Inom mig har ett lugn brett ut sig och jag känner mig så påfylld av liv och energi. Tänk så mycket välmående lite fjälluft kan ge! Dessutom är livet så mycket rikare och våra äventyr så mycket roligare nu när vi har Elsa med oss.

Jag ska berätta mer om våra vandringar som vi gjort de senaste dagarna, men för stunden bjuder jag er på några bilder från en morgon på fjället. Jag och Pelle startade dagen med en ingefärsshot ute på balkongen samtidigt som vi njöt av utsikten och den friska luften. Det är verkligen en magisk känsla att gå ut och ta några djupa andetag i morgonluften och bara vara här och nu när man precis har vaknat. Har ni testat?

Morgonen fortsatte sedan med mys i soffan, bebisgos och lyxfrukost i form av mackor med lax och chévre + ägg och laxpastej. Och en kokoslatte – SÅKLART! Kokoslatten intogs i termosmuggen eftersom de vanliga kaffekopparna i fjällstugan är alldeles för små för min latte, hehe.

IMG_2534 IMG_2536 IMG_2543 IMG_2549 IMG_2554 IMG_2557

 

Med dom bilderna önskar jag er en fantastisk lördag!

Ta hand om er fina ni, kom ihåg att ge er själva snälla tankar och en dag med ett innehåll av det just ni behöver för stunden ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats