emmabarremyr

Emma Barremyr

God morgon från Idre fjäll

Hej mina solstrålar ♥

Jag säger god morgon från fjället idag! Igår åkte vi äntligen norröver till stugan i Idre och ingen är nog lyckligare än mig och Pelle just nu. Vi har båda längtat så otroligt mycket efter att få komma hit upp! Vi trivs så bra här och det är helt underbart att få andas fjälluft igen, titta på alla vackra utsikter, njuta av rörelse, god mat, vila och att bara få vara med familjen!

Semester alltså!!!

Resan upp gick jättebra! Vi gjorde bara två korta stopp för amning och däremellan sov Elsa hela vägen, så vi var uppe redan strax efter lunch igår, och kunde njuta av eftermiddagen tillsammans med mamma, pappa och syrrans familj som redan var där uppe. Jag och mamma gick en långpromenad med Elsa i vagnen under eftermiddagen och sen avslutade vi alla dagen med bastubad och middag på Pernilla Wiberg hotell.

IMG_2386IMG_2409

Bild på gårdagens middag och världens bästa balkongutsikt. Ser fram emot amningsstunderna med den utsikten framför mig i veckan ♥ 

 

Här är vi uppe tidigt idag med två småbarn i huset, och snart ska vi kila ner till Pernilla Wiberg hotell igen för att käka frukost! Det är en av de bästa frukostbufférna jag vet och som jag längtat så mycket efter att få njuta av. Sist vi var här uppe var jag gravid och då smakade ju all mat sådär. Nu när jag ammar smakar all mat bättre än någonsin så det ska bli underbart att njuta av den frukosten idag!

Önskar er alla en fin onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats