Emma Barremyr

2XU post-natal compression tights

Annons/ inlägg i samarbete med 2XU.

IMG_1134

Hej kompisar ♥

Tidigare i vår berättade jag om 2XU pre-natal compressions tights, som ju var mina allra bästa träningskompisar under graviditeten – så otroligt sköna!

I det här inlägget skulle jag vilja presentera deras nylanserade post-natal kompression tights för er. Att ens gamla träningskläder sitter skönt direkt efter förlossningen är ingen självklarhet, och därför tycker jag att det är helt fantastiskt med ett par träningstights som är anpassade till kroppen och dess behov efter graviditet och förlossning!

IMG_1118

I dagsläget består min träning av promenader (med barnvagn och bärsjal), knip- och aktiveringsövningar samt några ”mamma-mage-övningar”.

Kroppen är i stort sett återställd efter förlossningen och både bålen och underlivet känns som vanligt igen! Mina magmuskler har dragit ihop sig och separationen känns inte längre, så rent fysiskt känner jag mig redo för träning igen. Men jag är faktiskt inte där mentalt. Elsa är så liten fortfarande och våran första tid tillsammans är viktigare än att få till träningspass. Promenader och aktiveringsövningarna räcker gott och väl några veckor till!

Men samtidigt ska det bli helt fantastiskt att få börja träna igen när den dagen kommer! Jag behöver bara lite mer tid på mig att landa i livet som mamma ♥

IMG_1114 IMG_1129

Precis som 2XU pre-natal tights har även post-natal tightsen många smarta funktioner som kombineras med alla fördelar från 2XU’s välkända kompressionsteknologi.

Tightsen är försedda med extra paneler som stöttar och skyddar de delar av kroppen, korsrygg och bäckenbotten, som har fått störst belastning under graviditeten. Kompressionstrycket ger dessutom ett graderat och kraftfullt tryck på ben och lår som ökar blodcirkulationen efter träningen, vilket gör dem perfekta att använda även utanför träning.

Tightsen passar bra oavsett om du har genomgått en naturlig födsel eller om du har blivit snittad. De strategiska panelerna förhindrar irritation runt ett eventuellt ärr från kejsarsnitt.

Tightsen har flata sömmar, lätt material och mycket god andningsförmåga, allt för att ge dig optimal komfort när du nu kommer igång med träningen igen och ska bli en stark mamma.

>> Ni hittar tightsen till försäljning här!

IMG_1110 IMG_1146

Jag måste ju erkänna att jag med dessa snygga och sköna tights blir lite extra pepp på träning igen!

Jag ser verkligen fram emot att komma igång med styrketräningen, och ännu mer längtar jag efter löpningen (men den får vänta ett tag till). En sak är iallafall säker – dessa tights kommer vara mina bästa träningskompisar i vår och sommar!

Just nu sitter de som en smäck på mina promenader som jag går varje dag. Eftersom de håller in magen så bra ger de ett skönt stöd och är faktiskt för tillfället de skönaste byxorna jag äger. Det gör att jag helst inte tar dem av mig och de sitter på mest hela dagarna när jag myser runt här hemma, hänger i soffan eller är ute på äventyr tillsammans med Elsa. Det är det bästa med träningskläder – de är ju så sköna plagg att de också funkar utmärkt både till träning och till vardag!

IMG_1120 IMG_1102

 

Fler inlägg om träning, tips på övingar att göra efter förlossningen och tillsammans med bebis kommer här i bloggen framöver så snart jag kommit igång med min träning igen. Elsa ska bara bli lite större först!

Hojta till om ni har frågor eller önskemål om inlägg relaterat till träningen efter graviditet och förlossning!

 

I samarbete med  2XU.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Emma!

    Jag vill såklart ha barn när jag blir lite äldre, men är så rädd för att min kropp kommer förändras. Jag älskar min kropp som den är nu! Hur förändras kroppen efter en graviditet? Du skriver att allt känns återställt. Har magen liksom gått tillbaka igen helt? Jag inbillar mig att magen kommer hänga som en säck, bristningar överallt och att jag aldrig kommer kunna träna på samma sätt igen. (är 23 år och fortfarande ”tonårig” av mig haha, pluggar och bor fortfarande hemma) Kan du inte skriva ett inlägg om det, hur kroppen förändrats eller om det överhuvudtaget har det osv. Tack för en toppenbra blogg och grattis till en så gullig liten unge 🙂

stats