Emma Barremyr

En myshelg

God morgon ♥

Det är måndag och jag har vaknat med en skön känsla i kroppen. För första gången på länge känner jag mig ganska utvilad, och det är nog tack vare vår lugna helg.

I helgen har vi haft fokus på att ladda batterierna, och det har varit så välbehövligt! Under lördagen tog vi en tur till Maxi för att veckohandla, men i övrigt har vi har vi bara varit hemma och myst. Vi har gått promenader, fikat, ätit goda middagar, sett på film, haft mysiga amningsstunder, badat Elsa och ja – bara umgåtts som familj.

Jag har också fått sova extra mycket och det är nog det som gjort susen för mitt mående! Jag och Pelle delade upp oss och la oss i varsitt rum, han tog Elsa och kom sen in med henne till mig varje gång det var dags för amning.

Elsa sover egentligen väldigt bra om nätterna just nu (i lördags natt sov hon ända till kvart i fyra och åt endast en gång, jag trodde knappt att det var sant?! Det höll dock inte i sig nästkommande två nätter då hon återgick till att amma tre gånger, hehe), men hon stånkar och låter så mycket i sömnen att hon väcker mig hela tiden (hon kan hålla på i timmar), vilket gör att jag sover ganska dåligt. Pelle är inte alls lika känslig, han sover bra oavsett, så i helgen när jag fick lite extra sömn fick Elsa och lite extra pappamys! Men som jag saknade dem i sängen!!! Hoppas hon slutar med stånkandet snart 🙂

IMG_4809

I lördags tog vi en morgonpromenad till vackra Stenudden här på Hammarö. Elsa satt i bärsjalen och sov, jag och Pelle fick tid för varandra, solen sken, himlen var blå och det var så jäkla gött att bara njuta av stunden och de vackra omgivningarna. En underbar start på dagen och helgen!

Och bärsjalen är det bästa vi har just nu – både jag och Elsa älskar den! De flesta av promenaderna vi går nu blir med den eftersom det är så mycket lättare att ta sig fram i skogen och längs med Vänern. Än så länge sover Elsa mest när hon sitter i den, men snart kan vi upptäcka världen tillsammans när vi går ut på våra promenader ♥

 

Hur mår ni just idag? Vill ni berätta något om eran helg?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. veronika.tornqvist@hotmail.se

    Hej Emma!
    Alltid så mysigt och roligt att läsa din blogg! Vart kommer din bärsjal ifrån?:) har en kompis som nyligen fått bäbis så tänkte köpa en till henne i present och googlat runt men har ingen aning om själv vad man ska ha eller vad som är bra då inte jag har barn.
    Ta hand om dig!
    /Veronika

stats