Emma Barremyr

Nu är det hon och jag ♥

God morgon ♥

Så var min och Elsas första dag ensamma utan pappa Pelle här! Det känns så overkligt att vi nu ska påbörja någon slags vardag efter tre helt underbara veckor i bebisbubblan. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det har varit så otroligt mysigt att vara hemma tillsammans! Pelle kommer dock bara jobba ett par månader nu innan har går på semester och pappaledighet (han kommer ta ut sin första månad föräldraledighet i augusti och jag kommer då jobba hemifrån), så snart får vi vara tillsammans alla tre igen. Tanken är att vi ska vara hemma hela 8 veckor tillsammans i sommar!

Som jag längtar! Men först har jag och Elsa två månader då det bara kommer vara hon och jag om dagarna, vilket såklart kommer bli himla mysigt det också ♥ Idag spenderar vi förmiddagen här hemma. Elsa sover just nu i bärsjalen, vilket är perfekt när jag har lite jobb att göra samt saker att plocka med här hemma. Hon älskar att vara nära och sova på bröstet, och det älskar jag också – finns inget mysigare!

Efter lunch ska jag åka in till Karlstad en sväng och möta upp mammagruppen. Planen är att vi ska hänga och ha lite picknick ute på Sandgrundsudden inne i stan. Vädret är magiskt och det ska bli så mysigt att få träffa lite vänner och andra bebisar!

IMG_0759 2

Idag blir hon tre veckor, vår lilla skrutta ♥

 

Nu är det dags att ta tag i tvätthögen här hemma! Vi har en riktig spybebis, och jag har aldrig i hela mitt liv tvättat så mycket som jag gjort de senaste tre veckorna, haha!

Hoppas att ni får en fin tisdag vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Hon är så bedårande söt lilla Elsa <3 Förstår att det är spännande med nästa fas med en vardag tillsammans bara ni två. Jag är övertygad om att det kommer att gå alldeles utmärkt och att ni kommer att få många fina dagar tillsammans. Både ni två såväl som hela lilla familjen.
    Kram

    1. Emma

      Tack snälla du <3 Och jag kan väl inte göra annat än att hålla med, hihi 🙂 Första veckan tillsammans har varit väldigt mysig och jag ser så mycket fram emot kommande dagar tillsammans 🙂 Kram

  2. Kajsa

    Hej fina du!! Är så glad för er skull! Blir helt lycklig av läsa hur bra du å ni verkar må! Att du hinner med både blogg å mat å bak är ju underbart 🙂 Du imponerar verkligen!
    Ha det så mysigt nu du å Elsa 🙂 så fin liten tjej!
    Kramar <3

    1. Emma

      Hej sötnos! Åh TACK <3 Det är verkligen underbart att må bra igen efter att ha mått dåligt av graviditeten så länge 🙂 När Pelle var hemma och avlastade var det lättare att hinna med allt, nu är det lite mer utmanande att hitta tid, men än så länge sover hon så mycket och då måste jag ju ha något att fördröja tiden på, hihi 🙂 Hoppas att du mår bra! KRAM <3

    1. Emma

      Tack sötis <3 Än så länge har det gått bra och vi njuter av dagarna tillsammans! Hoppas att du mår bra och har en fin vecka! Kram

    1. Emma

      Vad glad jag blir, det kommer ju bli en del inlägg om det framöver eftersom det är det mitt liv kretsar runt just nu 🙂

stats