Emma Barremyr

Tankar från en måndag

Hej vänner ♥

Hur mår ni?

Det är svårt att ta in det hemska som hände i Stockholm i fredags. Vi har följt livesändningarna från huvudstaden hela helgen, och trots att dessa onda människor finns känner jag så mycket kärlek när jag ser hur människor ställer upp för varandra och visar medmänsklighet. Med kärlek är vi starkare än rädslan och all ondska i hela världen, kom ihåg det! Låt oss alltid ta hand om varandra ♥

Helgen som gått har fått vara väldigt lugn. Det där med trädgårdspyssel, biobesök och att hitta på massa saker för att få tiden att gå har vi skippat. Jag har inte orkat helt enkelt. I lördags tog vi oss iväg på en favorit i repris (frunch på Drott), och igår tog vi en spontan söndagsfika med några vänner. Annars har helgen bestått av viloläge i soffan framför ett gäng filmer, långa varma bad för min del, tid för meditation och en hel del mys med varandra!

Nu är en ny vecka här och jag tycker faktiskt att jag känner mig liiiite piggare idag än vad jag gjort de senaste dagarna. Jag är fortfarande trött, men inte så trött att jag velat gå och lägga från det att jag gick upp i morse. Hehe. Jag har därför passat på att jobba lite idag, varit och handlat mat för veckan och tagit en kortare promenad. Och åh, vad det var skönt att komma ut och få frisk luft, trots dagens gråmula väder!

IMG_4162

Bilden är från en annan gråmulen dag i skogen, men det var precis lika vackert och magiskt idag! Det totala lugnet, friska luften, rörelsen och fågelkvittret gav mig massa ny energi. Helt klart dagens höjdpunkt!

Nu ska jag tappa upp badkaret och lägga mig där och njuta en stund! Badkaret är och har verkligen varit min allra bästa kompis under graviditeten. Det ger mig avslappning, lugn, värme och njutning här och nu – perfekt efter en gråkall promenad i skogen ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats