Emma Barremyr

Frunch på Drott Bar

Tjoohoo ♥

I lördags testade vi på frunchen på Drott Bar här i Karlstad, och jag kan lova er att det var en buffé helt i min smak! 

Tänk er smarriga chiapuddingar med bär, smoothies i olika smaker, amerikanska pannkakor med grädde och sylt, bagels (som du själv lägger på fyllning och grillar), massa kallskuret, kyckling och lax, ett stort ostfat (snaaaart kan jag äntligen äta alla ostar igen, wiiieee) med tillhörande kex, att få plocka ihop din egen poké bowl, pulled oumph i pitabröd och sedan avsluta hela kalaset med rawfoodbakverk, wienerbröd, croissanter och andra hembakade godsaker tillsammans med en kopp kaffe/ te.

Magiskt gott!!!

Jag plockade på mig av det som jag vet funkar för min extremt känsliga mage just nu, och det var ju faktiskt en hel del. Älskade chiapuddingen och smoothien! Min poké bowl fyllde jag med ris, tomat, gurka, sjögrässallad, inlagd ingefära, sallad, granatäpple, fetaost och kyckling. Åt även lite mozzarella, tomat och skinka + lite nötter och tre små rawfoodbakverk med en cappuccino till efterrätt!

Önskade att jag hade plats för mer mat i magen, men det får vänta tills ungen är ute! Att äta sig riktigt mätt när man har en bebis i magen som sparkar på magsäcken är allt annat än skönt vill jag lova, hehe!

IMG_0359IMG_0361

Ser verkligen fram emot att gå tillbaka hit och njuta av frunchen sen när bebis är på utsidan!

Har ni vägarna förbi Karlstad rekommenderar jag såklart att ni tar er tid för ett besök på Drott Bar och njuter av denna ljuvliga lördagsbuffé!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Det lät verkligen jättegott! Har själv snöat in på Poké bowl och tvingar min man att äta det en gång i veckan just nu, haha. Men jag undviker alltid att ta sjögrässalladen på. Trodde inte att man fick äta det som gravid?

    1. Emma

      Ja det var jättegott! Och första gången jag åt poké bowl faktiskt! Nä, det är mycket man inte får som gravid, tog bara pyttelite av den och tror inte det skadar såhär på slutet faktiskt 🙂

stats