Emma Barremyr

Min variant av en lyxig onsdag

IMG_0341

God morgon sötnosar ♥

Hur mår ni?

Jag är trött efter en rätt seg natt! Jag låg vaken flera timmar med en molande mensvärk både fram och bak. Jag vet inte om det är vanligt såhär när det börjar närma sig förlossning? Jag tror dock inte att det hade något med förlossningsvärkar att göra då det var ihållande värk som jag inte kunde koppla till sammandragningarna. Det var likadant natten innan och nu såhär på morgonen känner jag inte av det alls!?

Onsdagen bjuder på gråväder hemma hos mig och till dagens frukost passade jag därför på att tända några ljus för lite extra morgonmys. De senaste dagarna med fint väder har ju bjudit på så mycket härligt ljus att tända ljus knappast behövts. Då får man passa på att liva upp dessa gråa dagar med lite tända ljus istället!

Tända ljus och en vacker blombukett alltså! Älskar att ha färska blommor på bordet, det är en lyx jag unnar mig inför varje helg! Blev överlycklig när jag såg erbjudandet hos Ica förra veckan – 30 tulpaner för 100:- och slog då till på den vackra buketten som nu pryder tv-bordet tillsammans med de tända ljusen!

IMG_0344IMG_0355

Till frukost plockade jag fram en överbliven scones från frysen. Det brukar alltid bli någon liten bit över när vi bakar scones på helgerna, och dessa bitar är perfekta till mina vardagsfrukostar. Jag värmde på den lite i micron och smetade sedan på phiadelphiaost och jordgubbsmarmelad + några skivor cheddarost!

Till dessa smarriga brödbitar mixade jag ihop en ljuvligt krämig kokoslatte som jag satt och smuttade på länge. Det blev en otroligt lyxig och god onsdagsfrukost!

Mums, mums, mums!!!

IMG_0347

Nu är jag redo att möta dagen! Idag ska jag till barnmorskan under förmiddagen och i eftermiddag har jag en gravidmassage inbokad innan sista yogapasset på gravidyogakursen som jag gått under våren!

En riktig lyxonsdag på så många sätt – tända ljus, färska blommor, en god frukost, massage och yoga!

Och, åh som jag ska njuta av den där massagen ♥

 

RECEPT:

>> Glutenfria scones

>> Krämig kokoslatte

 

Hoppas att ni får en fin dag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  De brukar beskriva första ”fasen” av förlossningen som att man får mensvärk smärta, sen så brukar den där slemproppen komma, vissa märker den vissa märker inte alls, kan va som en slem klump ibland lite blod i. Sedan är förlossningen nära typ en vecka brukar de säga. Står nog om det i den där förlossningsboken du hade, att föda utan rädsla. Kramar

  1. Emma

   Spännande! Har varit lite lugnare med den där mensvärken nu så det var nog bara en liten fas, tyvärr 🙁

 2. Madde

  Låter som värsta lyxonsdagen verkligen 🙂 Jag ska också på massage idag! Och lyxade själv till det med bananpannkakor till lunch! Vardagslyx är livet 🙂 Kram

  1. Emma

   Åh, vad härligt att du också fick njuta av massage, hoppas det gjorde dig riktigt gott och att du fick en fin onsdag! Bananpannkakor lät fantastiskt gott 😀 Kram

 3. Ellinor

  Vilken härlig morgon! Så skönt med lite vardagslyx mitt i veckan.
  I morgon skall jag faktiskt unna mig att endast jobba 1/2-dag hemifrån och sedan vara ledig under eftermiddagen. Längtar verkligen.
  Tänk så spännande att er lilla flicka snart är hos er. Känns som om det inte kommer att dröja så länge till? Jag chansar på att hon är hos er inom en vecka.
  Blev så glad i måndags då tre (!) vänner fick barn på en och samma dag! Vad är oddsen för det?
  Ta hand om dig så önskar jag dig en fortsatt fin onsdag.
  Kram

  1. Emma

   Ja verkligen! Sånt har det blivit mycket av senaste tiden nu så jag känner mig verkligen påfylld nu innan bebis kommer 🙂 Längtar så mycket efter henne nu och hoppas, hoppas att hon kommer snart. Inom en vecka hade inte alls varit dumt, så jag håller tummarna för att du har rätt! Och WOW, tre stycken på en dag! Så häftigt, då har du många bebisar att gosa med nu då 🙂 Och så härligt att du också unnar dig lite vardagslyx. Hoppas att du fick en jättefin dag! Kram

stats