Emma Barremyr

4 bilder från min söndag

Hej bästa ni ♥

Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en riktigt skön helg!

Lördagen bjöd på en tråkig magdag för min del (och jag vill helst bara glömma den dagen), men söndagen har varit desto bättre och jag har bara ägnat mig åt riktiga må-bra-saker.

Jag vaknade redan vid halv sex i morse efter att ha sovit riktigt gott inatt med endast tre uppvak. Det är helt otroligt hur utsövd jag kan känna mig efter att ”bara” ha varit uppe tre gånger på en natt. Haha!

Lyckligtvis är Pelle lika morgonpigg som mig, och vid halv sju satt vi med frukosten i högsta hugg innan vi åkte in till stan och körde lite styrketräning tillsammans. Mysigt!

Efter träningen hängde vi här hemma i solen halva dagen, och under eftermiddagen unnade jag mig en riktigt lång och varm dusch. Nu har jag precis varit på gravidyoga och ätit vietnamesiska vårrullar till middag. Resten av kvällen kommer ägnas åt en söndagsfilm, det blir ett gött avslut på den här dagen.

Här är fyra iphone-bilder från min söndag!

IMG_4005

1. På dagens styrkepass körde jag bland annat bäckenlyft, som är en grym övning för att aktivera baksidan under graviditeten!

>> Läs mer om övningen här!

IMG_4025

2. Världens godaste just nu = banan- och mangosmoothiebowl med keso i botten och massa god topping!!!

IMG_4018

3. En tekopp och njut ute i solen ♥ Bästa med magen just nu? Hehe, att den funkar så bra som ”bord”. Bara kolla så fint tekoppen vilar på magen!

IMG_4028

4. Älskar lugnet som sköljer över mig när jag kommer in i den mysiga lokalen på Yogainstitutet! Tända ljus, mjuka ullmattor och lugna mantrasånger ♥

 

Och gravidyogan var så välbehövlig just idag! Vi jobbade mycket med avslappning, andning och det mentala inför förlossningen, och jag känner verkligen hur mycket det stärker mig. Energi ger det också! Samtidigt som jag blir så lugn och avslappnad inombords känner jag alltid ny mental energi efter yogapassen och det är så underbart!

 

Ta hand om er och ge er själva en mysig kväll kära ni 

 

Stor kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats