Emma Barremyr

Solskenspromenad och pannkakslunch

Hej vänner ♥

Att ha en syster som är mammaledig är ju helt fantastiskt, speciellt såna här dagar när solen skiner, fåglarna kvittrar och våren kommer på besök. Jag bokade in Lina för en promenad i solskenet följt av en pannkakslunch, och gissa om vi njutit av dagen?

Efter att ha kört klart dagens PT-kunder åkte jag hem till Lina och fick en snabb liten mysstund med Alicia innan hon bäddades ner i vagnen och somnade som en stock. Hon sover hur mycket som helst den ungen, så man får ta vara på varje vaken minut med henne.

Jag och Lina gick sedan en långpromenad (5 km räknas iallafall som långpromenad för mig nu, haha) i skogen och bara njöt av det härliga vädret och tid med varandra. Det är så skönt att få prata ut med syrran om alla tankar och känslor kring graviditeten och förlossningen. Hon har ju precis gått igenom allt det där och har så mycket tips! Och jag längtar så otroligt mycket tills vi är mammalediga ihop ♥

När vi kom tillbaka ställde vi ut vagnen på balkongen där den trötta ungen fortsatte att sova medan vi kunde steka pannkakor och sedan njuta av en långlunch tillsammans!

Vi gjorde bananpannkakor på enbart ägg och banan som vi stekte i smör och sedan serverade med mango, hallon, blåbär, keso, jordnötssmör samt kokos- och cashewsmör. Så otroligt enkelt och så galet gott!

Här är några bilder från dagens systerdejt som jag tog med min iphone!

IMG_3697 IMG_3705 IMG_3702 IMG_3708

 

Hoppas på fler såna här underbara dagar framöver!

Jag älskar att resa och upptäcka världen, men för mig är det just såna här dagar när jag får tillbringa tid och njuta tillsammans med de jag älskar som betyder mest och är det viktigaste i livet ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Vilken mysig dag! Fantastiskt att inte bara kunna ta tillvara på det fina vädret, utan också på tiden tillsammans.
  Det har varit fint här i veckan också, men idag, lagom till helgen har regnet dragit in igen. Får förska hitta på andra mysiga saker att njuta av. Men just nu längtar jag som en tok efter våren och de senaste dagarnas solskensväder har verkligen gett en försmak av vad som komma skall.
  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  1. Emma

   Ja det är helt underbart att kunna vara ute och njuta såna här dagar! Hoppas det blir många såna vårdagar framöver så vi kan njuta ordentligt! Kram

 2. ISA

  vilken mysig dag ni haft! ser otroligt gott ut också. Kanske bara missat detta men hur gammal är systerns barn? 🙂 kul att ni fått ungefär samtidigt ju!

  1. Emma

   Ja såna dagar är himla mysiga och värdefulla! Syrran fick barn i mitten på november så det blir mellan 4-5 månader mellan våra ungar! Känns jättekul att få så tätt och vara mammalediga ihop 🙂 Hihi!

stats