Emma Barremyr

Drunkna inte i dina känslor

everydaystories-partner-promotion

Hej kompisar ♥

Efter att senaste poddavsnittet med Drivkraften släpptes är ni många som hört av er och undrat vad boken heter som jag nämner i avsnittet. Vi pratade då om att vara högkänslig (eller starkskör som de så fint kallar det i boken), och ni var många som kände igen er i detta!

Boken jag pratar om heter ”Drunkna inte i dina känslor” och har blivit min nya bibel som jag lyssnar på i ljudboksform om och om igen!

Det är en GRYMT BRA bok som handlar om att vara starkskör. Om att ena dagen känna sig sådär stark och kraftfull för att nästa dag ligga platt som en pannkaka och vara känslig till hudlöshetens gräns.

Det är precis så jag är och alltid har varit. Jag har aldrig förstått mig på mig själv och mina känslor, och det har nog ingen annan heller. Efter att ha lyssnat på ”Drunkna inte i dina känslor” så gör jag det. Jag är alldeles normal som känner sådär mycket, jag är bara helt enkelt en sån som är extra känslomässigt begåvad. Även om det kan vara fruktansvärt jobbigt många gånger är det ju faktiskt en begåvning. Att börja se det på det sättet har hjälpt mig mycket!

IMG_8946

Jag är så himla glad att jag upptäckte den här boken, och det har jag min samarbetspartner Nextory att tacka för. Boken har gjort att jag lärt känna mig själv bättre, innehåller massa bra information som gör det lätt att förstå varför vissa är känslomässigt begåvade samt tips på hur man kan hantera livet som starkskör!

Ljudböcker är dessutom så himla bra. Jag behöver inte hitta tid till att sätta mig och läsa, utan kan lyssna när jag är ute och går, pysslar här hemma, åker bil eller fixar mig på morgonen. Möjligheten till att lyssna på boken har gjort att jag verkligen tagit mig tiden till att gå igenom den flera gånger och skriva ner saker jag behöver jobba på.

Därför blir dagens fredagstips till er som känner igen er i det här med att vara starkskör att lyssna på den här boken!

Boken finns alltså hos Nextory, och tack vare mitt samarbete med dem kan jag ge er som inte testat tjänsten än gratis ljudböcker i en hel månad. Ange koden PTBYEMMA för att ta del av erbjudandet!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

PS. förbered dig på att ta fram visakort och knappa in siffror, inget dras direkt utan endast månad 2 om du vill fortsätta och inte säger upp. DS.

img_7353

 

>> Klicka här för att ta del av fler bra boktips hos Nextory!

 

Inlägg i samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ano

    Det är få saker som gör mig så upprörd som när människor beskriver sig själva som högkänsliga eller starsköra.
    Alla människor som kallar sig/identifierar sig med dessa termer är NORMALKÄNSLIGA. Jag vet att vi är färre än övriga, men det är heller inte underligt om man ser hela bilden. När människor använder sig av försvarsmekanismer (vilket vi alla gör) så bedövar dessa känslocentrum. Ju mer försvarsmekanismer du har, desto mer bedövad är du. Att vara ”högkänslig” är i själva verket att vara normalkänslig. Att vara känslig på det naturliga sättet. Att vara modig, våga se, våga känna. Att ständigt jobba på sig själv och utvecklas. Det är därför vi har färre försvarsmekanismer – så att våra känslor syns och märks.

    Så…varför blir jag så upprörd? Jo, för andra sidan av myntet är detta: vem/vilka är det som har nytta av termen ”högkänslig”? Narcissister. Energitjuvar. Personer som projicerar. Negativa personer som inte jobbar med sig själva. De behöver lägga problemet på någon annan – och där står en ”högkänslig” som jobbar med sig själv och är öppen för att behöva utvecklas. Då kan man med enkelhet bortförklara sina egna avtrubbade känslor med att någon annan helt enkelt bör skuldbeläggas.

    Låt inte andra sätta etiketter på dig för att det gynnar dem. Du är normalkänslig. Precis så känslig som det är meningen att man ska vara när man lever livet så som det ska levas. Med positiv självutveckling, öppenhet, sårbarhet.

    1. Emma

      Jag förstår precis vad du menar! Grejen är att sedan jag läste den här boken så förstår jag att jag är normal och inte behöver känna mig annorlunda på grund av att jag är som jag är, och jag hoppas att jag kan få fler att förstå att det är okej att känna mycket och vara ”högkänslig”, att det är fullt normalt 🙂

stats