Emma Barremyr

Tapetseringen i barnrummet

Hej kompisar ♥

Ni är flera som önskat mer inlägg om graviditeten och saker som rör den. Jättekul att ni kommer med önskemål tycker jag!

Just nu står ju barnrummet mest i fokus, och jag är alldeles pirrig av iver och förväntan att få fixa iordning det. I mellandagarna tillbringade vi ett flertal timmar med att bläddra i tapetböcker, och med min beslutsångest var det inte lätt att välja kan jag lova. Luftballonger hade vi sedan innan pratat om att vi ville ha och när vi hittade tapeten som vi till slut bestämde oss för kändes det himla bra. Det blev en ljusgrå tapet och sedan en vit med luftballonger som fondvägg ovanför den vita panelen!

Barnrummet kommer alltså gå i luftballongtema!

Nu har min älskade mamma varit här i ett par dagar och hjälpt oss med tapetseringen, och rummet är äntligen klart för inredning! Att tapetsera är inget varken jag eller Pelle är någon höjdare på och därför är jag så himla tacksam över mammas hjälp! Jag har egentligen inte gjort ett dugg, utan mest servat henne i arbetet och varit sällskap såklart. Mysigt med lite mamma- dottertid ♥

Här får ni ett par före- och efterbilder!

IMG_8738

Före tapetseringen. Det är alltså mitt gamla kontor (gillade inte alls den gröna färgen, men det var så det såg ut när vi flyttade in förra året) som har fått flytta ut för att göra plats till vår nya familjemedlem ♥

IMG_8797

Efter tapetseringen. Och jag är så himla nöjd – älskar att det blev så mycket ljusare! Nu återstår bara det roliga – att inreda och boa inför bebis ankomst. I hörnet vid panelen ska sängen stå och jag har även införskaffat en sänghimmel som kommer bli så fin där!

Och säng – det får bli helgens projekt! Vi har redan sett ut en från Ikea som går i samma gråa färg som den gråa tapeten och de gråa luftballongerna. Tjohoo!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats