Emma Barremyr

Ekologisk fiskolja för gravida

Inlägget presenteras i samarbete med Ecolomega.

img_8547

Jag har tidigare berättat för er om Ecolomega – världens första ekologiska fiskolja – som jag är en stolt samarbetspartner till.

Under graviditeten är det extra viktigt att få i sig Omega3 och därför skulle jag än en gång vilja lyfta just Ecolomega och berätta mer om vad som är så speciellt med dem. Det är nämligen ett tillskott med bra innehåll som kan tas under hela graviditeten. Och just omega3-tillskott kan vara bra om du inte får i dig fet fisk minst tre gånger i veckan.

Det som är unikt med Ecolomegas olja är innehållet och färskheten. I jämförelse med många andra omega-3 produkter som vanligtvis innehåller högförädlade råfiskoljor som kommer från sardiner och ansjovis – är Ecolomegas fiskolja producerad av timfärsk dansk öring. Jag blir så otroligt glad av såna här produkter från företag som tar ansvar för hälsa, djur och miljö.

Den här bilden som jämför Ecolomega med andra företag i branschen är ganska intressant!

fiskolja

När fisken fångas i de danska insjöarna bearbetas fisken inom bara några timmar. Detta för att säkra en unik färsk fiskolja med miljövänlig profil, samt med ett CO2-avtryck motsvarande ungefär en tredjedel viltfångad fisk.

Inga kemikalier, alkoholer eller syntetiska antioxidanter används i produkten! Den är ren, naturlig, ekologisk, spårbar, miljövänlig och socialt ansvarsfull ♥

Läs mer om ekologisk certifierad fiskhållning här!

img_8541

Ni hittar Ecolomega i hälsfackhandeln och på nätet.

 

Kram / Emma.

Inlägget presenteras i samarbete med Ecolomega.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats