Emma Barremyr

Hej från sjukstugan

God morgon ♥

Ända sedan julafton har jag haft sån värk i kroppen, varit febrig och täppt i näsan, haft ont i huvudet och varit så otroligt orkeslös. Inte sådär klassiskt förkyld, utan bara allmänt dålig. I tisdags tyckte jag äntligen att jag kände mig frisk igen, men så vaknade jag upp på onsdagen till ett rejält bakslag, och sedan dess har jag varit alldeles dyngförkyld med ont i hals och öron, feber, tonvis med snor, nysningar och hosta. Så sjukt frustrerande och jobbigt!

De senaste dagarna har jag därför legat nerbäddad och kurerat mig så gott jag kunnat. Jag har klämt alla säsonger av Skam, sovit, bloggat lite, läst massa förlossningsberättelser (är det normalt att bli besatt av det när man ska föda?) och bara myst med magen. Trodde aldrig att jag skulle kunna ligga i flera timmar och bara titta och klappa på magen och vara nöjd med livet så, men det är så fint och mysigt. Dessutom är det alltid disco där inne när jag ligger still, och när hon rör sig känner jag en väldigt stark anknytning. Mitt lilla hjärta ♥ Längtan efter henne är så stor!

Idag är det fredag och vi har ytterligare en långhelg framför oss! Typiskt att jag fortfarande är sjuk, men det är som det är och jag får försöka göra det bästa av situationen och krydda den här fredagen med sånt som får mig att må lite bättre just här och nu. Idag tänker jag att några såna saker kan vara att se en favoritfilm, ta en varmt bad, läsa en bok, lyssna på Pelle när han spelar gitarr, baka scones till middag, göra någon mindfulnessövning och bara försöka vara här och nu.

Brasan är tänd och mysfaktorn den här fredagsmorgonen är iallafall på topp – det gör att det känns lite bättre trots att jag mår som jag mår!

img_8557 img_8556

 

Vad gör du idag för att göra den här dagen till något extra? 

Vad är betydelsefullt för dig och vad vill DU krydda ditt liv och din fredag med?

Fundera lite och unna dig det. För du är värd det!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Tycker så synd om dig som fortfarande kämpar med sjukdom och elände. Känner verkligen med dig! Hela december månad var mer eller mindre en sjukmånad för mig del också. Verkar som om det är många som dras med långdragna förkyldningar/sjukdomar denna säsong. Hoppas att det snart vänder och du är på benen igen. Krya på dig!

    1. Emma

      Usch ja så långdraget och segt! Skönt att du frisknat till och tack för din omtanke, det värmer fina du <3 Kram

  2. Linda Assarsson

    Segt med en sååå lång sjukperiod! Krya på dig!!
    Men som du skriver, man får göra det bästa av det 🙂

    Jag äter sconesfrukost, lyssnar på musik och kikar på sambon då och då som ligger och chillar i soffan..
    Fin fredagsstart 🙂

    Blir innehäng idag då termometern visar minus 14..
    Cykla ett pass på trainern, käka tacos, se serie, mysa..
    Livskvalitet i sin enkelhet 🙂

    Kram!

    1. Emma

      Ja jag är så less på det, men försöker bara vara med det. Jag kan ju inte göra så mycket! Låter som en riktigt mysfredag, hoppas dagen blev fin! Kram

stats