Emma Barremyr

Du duger precis som du är

God morgon ♥

Jag vill börja den här onsdagen med en påminnelse!

Såhär efter helgerna med jul och nyår kan det nämligen vara bra att ge dig själv påminnelsen om att du duger precis som du är. Jag vet att det är lätt känna sig fylld av ångest och dålig samvete efter allt firande med mat, godis och andra festligheter. Men faktum är att du är alldeles fantastisk och duger precis som du är ändå, trots att du kanske ätit lite annorlunda mot vad du brukar.

Var snäll mot dig själv. Släpp det dåliga samvetet och de negativa tankarna, de är inte värda dig – du är bättre än så. Fyll dig själv med kärlek och värme. Att stressa, pressa och straffa sig själv för att en ätit för mycket är inte rätt väg att gå. Jul och nyår är bara en gång om året och några dagar på ett år är inget som förstör. Påminn dig om att det är dagarna mellan nyår och jul som räknas för hälsans skull, inte dagarna mellan jul och nyår. Och din vikt definierar inte den du är, du är så mycket mer än så.

Börja året med att se på mat och träning med glädje – inte som något du gör för att straffa dig själv. Ge dig och din kropp kärleksfulla tankar och handlingar. Det är precis vad du är värd ♥

img_1219

 

Du duger PRECIS som du är 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenn - forever abroad

    Bra påminnelse! Nu känner jag inte alls så men insåg efter dina ord att många förmodligen gör det?! Jag är snarare tacksam för all god mat, choklad och annat gott under dessa juletider. 🙂 Matmål för 2017 handlar dock om mindre kött, mer hållbart och mer ekologiskt! Vare sig dig är choklad eller tomater!

    1. Emma

      Ju tyvärr är det ju så! Önskar fler kunde känna sig tacksamma för allt gott vi faktiskt får äta under juletider, men matångest och stress är tyvärr vardag för många. Därför viktigt att påminna om att det inte är någon fara, för det är det ju inte! Låter som du har toppenmål inför 2017, jag hänger på dig där! Älskar ju vegetariskt och ekologiskt 🙂

stats