Emma Barremyr

Utmattningsdepression och ätströningar – nu kan ni lyssna på första podavsnittet med mig hos #Drivkraften

God morgon solstrålar ♥

Är så glad över att få börja tisdagen med att presentera poddavsnittet om utmattningsdepression och ätstörningar som jag i höstas spelade in tillsammans med Malin som driver podcasten #Drivkraften. Det är otroligt viktiga ämnen vi berör och jag berättar om min resa genom båda sjukdomarna i hopp om att kunna hjälpa andra som går igenom samma sak.

>> Här kan ni lyssna på avsnittet online!

Alternativt kan du ladda hem podden i din podcastapp och även lyssna på alla andra inspirerande avsnitt!

Inom kort kommer även ett andra avsnitt där jag berättar mer om själva grundproblemet till varför jag drabbades av psykisk ohälsa tidigt i livet, bekräftelsebehovet, min högkänslighet, alkohol och mycket mer!

Hoppas innerligt att ni gillar det och att ni vill sprida det vidare ♥

15823475_355619088129171_5078788525063885692_n

Drivkraften är en podd om psykisk ohälsa och personlig utveckling, som drivs av fantastiska Malin Rosén, och som jag varit ambassadör för under hela hösten. Eftersom psykisk ohälsa är något jag själv varit drabbad av under en stor del av mitt liv brinner jag extra mycket för att jobba med det idag. Jag är därför otroligt glad över att jag fick äran att vara med och gästa podden och hoppas så att det kan göra skillnad för någon.

Det är så viktigt att vi pratar om vårt mående och att vi delar med oss av vår psykiska ohälsa. Mår man dåligt kan man känna sig otroligt ensam, men vi är aldrig ensamma. Tillsammans är vi starka ♥

Jag finns här för er, tack för att ni finns här för mig och för all kärlek ni sprider. Det betyder så mycket!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mari

  Har lyssnat och blev tagen på sängen lite, eller rättare sagt…..saker väcktes till liv. Blev otroligt känslosamt. Men så viktigt tror jag! Så bra att ni pratar öppet om det här, alla vi drabbade bör göra det. Vi måste få ett slut på det. KRAM fina du!

  1. Emma

   Ja så viktigt det är att vi pratar om detta! Tack för att du lyssnade och tack för din feedback! Ta hand om dig fina Mari <3 Kram

 2. Linda Assarsson

  Emma..
  Detta var bara sååå fint, bra, intressant och hjälpsamt att lyssna på!!! 🙂
  Vilket poddavsnitt alltså! Vill lyssna på nästa del typ NU 😉
  Underbart att du delar med dig och att du gör det på detta öppna och ärliga sätt.
  Kram!

  1. Emma

   Så glad jag blir Linda! Det är både läskigt och fint att dela med sig sådär, men extra kul när feedbacken är bra 😀 Tack för din fina kommentar! Kram

 3. Klara

  Jag började lyssna och sen kunde jag inte sluta, igenkänningsfaktorn är 110%! Jag tror att jag tar tag i saker och blir ”bra”, men gång på gång är det något nytt som slår till. Känner mig så hjälplös när jag inte vet vad hos mig som gör att det blir så, när jag inte förstår vad som pågår i huvudet. TACK för att du delar med dig, och jag är så spänd på nästa avsnitt för att se om det kan förklara även min situation. Har tyvärr inte råd med terapi, men ska ta mig iväg till vårdcentralen och försöka få en remiss, det kan ju vara en början i alla fall. Stor KRAM!!

  1. Emma

   Är så tacksam över att du uppskattar att jag delade med mig av detta! Jag tror att det är många som kan känna igen sig i det. Det är väldigt svårt när man inte riktigt vet vad ens mående beror på och för mig tog det många år att ta reda på det, eller ”mogna” kanske jag ska säga. Jag tror verkligen på att gå tillbaka och kolla vad vi har med oss i bagaget om vi vill jobba med oss själva och jag tror även att det är viktigt med hjälp utifrån, någon som ställer de där rätta frågorna! Vårdcentralen är absolut en bra början – det var ju där jag fick den bästa hjälpen 🙂 Var rädd om dig och lycka till <3 KRAM

stats