Emma Barremyr

Nyårsafton 2016

Hej min hjärtan ♥

Kikar in för att önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Hur mår ni idag? Vad hade ni för er igår kväll?

Jag och Pelle tog beslutet att stanna hemma och fira in det nya året eftersom jag fortfarande inte var helt kry. Det var ju meningen att vi skulle fira kvällen hos min syster tillsammans med några vänner, och eftersom syrrans bebis inte är mer än 5 veckor kändes det inte riktigt rätt att åka dit och inte vara helt frisk. Så även om jag mådde bättre igår och säkert hade orkat så valde vi att stanna hemma för att inte smitta någon. Det är ett ansvar man har när man är sjuk tycker jag!

Så för mig och Pelle blev det en mysig hemmakväll i lugn och ro. Inget märkvärdigt alls, men ändå en kväll jag känner stor glädje och tacksamhet för. Det är ofta det enkla i livet som är det mest betydelsefulla ♥

Vi satte under dagen ihop en meny på en trerätters och älgfilén som legat i frysen ett tag kom äntligen till användning! Till förrätt gjorde vi en toast med skagenröra, till varmrätt helstekt älgfilé med sötpotatispommes och rödvinssås och till efterrätt en gudomligt gott mintchokladmousse med grädde och hallon.

Under tiden vi åt pratade vi om året som gått och året som kommer. Trots att jag mått som jag mått nästan halva 2016 kommer jag minnas året med glädje och ta med mig många nya lärdomar. Jag som person har utvecklats något enormt och jag känner mig starkare än någonsin! 2017 känns som om det kommer bli ett otroligt spännande år med mycket nytt, både jag och Pelle ser så mycket fram emot att få träffa vår dotter, lära känna henne och påbörja ett nytt kapitel i livet. Herregud alltså – vi ska bli en liten familj!!! Overkligt med så underbart ♥

Här kommer några bilder från nyårskvällen!

img_8499 img_8476 img_8478 img_8480 img_8482 img_8488 img_8505img_8515 img_8514 img_8526

Lovar att dela med mig av recepten från kvällen, för det där chokladmousset – DET vill ni INTE missa!

 

Hoppas att ni har en fin nyårsdag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats