Emma Barremyr

Årets pepparkakshus

God morgon på er ♥

Hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg!

Hos oss har det varit väldigt lugnt och skönt även om vi gjort en hel del saker! Långa sovmorgnar, frukost framför julkalendern och mycket tid för mys har varit i fokus. Vi har pysslat massor, klätt granen, bakat julgodis och även julhandlat maten för kommande vecka och uppesittarkvällen + julaftons morgon som vi ska ha här hemma hos mig och Pelle tillsammans med min familj. Nu slipper vi ge oss ut i julhandeln under veckan, så skönt!

Jag är otroligt segstartad på morgnarna just nu! Är sååå trött och känner mig som en riktig zombie i mörkret! Trots att jag däckade i sängen redan halv nio igår kväll tog jag mig inte upp förrän efter klockan sju idag, och då har jag ändå sovit helt okej inatt. Det här mörkret i kombination med graviditeten är lite krävande måste jag säga, och jag längtar så otroligt mycket efter ljusare tider!

Eftersom det är måndag jobbar jag som vanligt hemifrån idag, och så fort det ljusnar ska jag ge mig ut på en promenad så att jag piggnar till lite. Frisk luft och rörelse gör alltid susen när man känner sig trött och hängig!

Idag ska jag bland annat fixa ett inlägg med massa inspirerande och nyttig julmat/ julgodis som kommer upp lite senare i eftermiddag, men som start på den här veckan bjuder jag på några bilder på årets pepparkakshus. Det är ett mysigt julpyssel vi gör varje år jag och Pelle. Älskar verkligen att duka upp med glögg, sätta på julmusiken och sitta tillsammans och pynta pepparkakshuset ♥

img_8297 img_8302 img_8305

 

PS. Nu är vinnaren av en Röhnisch Castor Parka dragen, och det lyckliga är Karolina, du är kontaktad via mail. DS.

 

Önskar er en riktigt fin och härlig måndag

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats