Emma Barremyr

Julhelgen 2016

Hej mina älsklingar ♥

Hur är det med er såhär på annandagen? Har ni haft en fin julhelg?

Själv åkte jag på en förkylning och har därför varit hängig, febrig och extremt trött hela helgen. Inte riktigt som planerat, men så är livet ibland. Det har därför varit en lugn helg med mycket vila och energipåfyllning, och jag har trots allt njutit av massa mysig familjetid och god mat!

Idag känner jag mig lite piggare igen, så nu hoppas jag att det går åt rätt håll! Vi kom tillbaka hem till Hammarö nu ikväll och ska under veckan som kommer ta vara på ledigheten och börja pyssla i lillans rum (vi är inne i vecka 25 nu och tiden går så fort!!!). Det ska tapetseras, målas och inredas – så lite energi vore uppskattat!

Jag hade tänkt göra ett inlägg med massa bilder från julhelgen, men insåg precis att jag knappt tagit några bilder i helgen eftersom orken inte riktigt funnits där. Jaja, några bilder blev det iallafall!

img_8365

Uppesittarkvällen började med skinksmörgås och te!

img_8366

Min amaryllis blommade ut så fint lagom till julhelgen!

img_8367

Åh, alla juleljus som brunnit i helgen ♥

img_8370

Godsaker till Bingolotto – skumtomtar, hembakade kakor och julgodis, julmust och frukt!

img_8377

Frukten är min favorit! Apelsin och banan alltså!!!

img_8381

Men en och annan skumtomte slank såklart också ner…

img_8385

Och knäck, fudge och kola! Mums!!!

img_8398

Julfrukost – skinksmörgås och tomtegröt med dadelkräm!

img_8411

Juldagsmiddag hos mamma och pappa!

img_8416

Fjärde ljuset tänt ♥

img_8417

Hembakat bröd ♥

img_8434

 Uppfriskande barnvagnspromenad med noll julkänsla (vart är snön liksom?)! 

 

Nu ska jag krypa i säng, är helt slut efter allt åkande och social tid! Hehe 🙂

Hoppas att ni har en mysig kväll ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  God fortsättning!
  Så typiskt att du blev förkyld och sjuk lagom till helgen. Det slår nästan aldrig fel – sjukdom kommer som ett brev på posten så snart man blir ledig. Själv så har jag, peppar peppar, efter tre veckors blandad sjukdom, nu äntligen börjat att känna mig bättre. Tror att de fyra dagarnas ledighet gjorde susen 😉
  Hoppas att du kryar på dig och får några fina och mysiga mellandagar!
  Kram

  1. Emma

   Tack desamma kära du! Ja det är lite typiskt att det kommer lagom till ledighet sådär, men det var väl tur för då hade jag ju tid att vila 🙂 Skönt att du frisknat till igen efter att ha dragits med sjukdom. Nu håller vi tummarna för en frisk start på 2017 😀 Kram

 2. Linda Assarsson

  Vilka härliga bilder 🙂
  Risgrynsgröt alltså..
  Jag har mumsat av min svärmors magiska gröt hela helgen, såå gott 🙂
  Synd du vart hängig, men som du skriver så är det så det blir ibland! Hoppas nyårsfirandet blir piggare 🙂

stats