Emma Barremyr

Mina 3 favoritrecept på scones

Åh, freeedag mina kära vänner ♥

Underbara fredag!!!!

Helgen ligger framför oss och vi har härliga sovmorgnar och långa frukostar att se fram emot!

I helgen planerar jag att Pelle ska få baka scones till frukost! Jag börjar få matlusten tillbaka, är sugen på nybakat, varmt bröd och scones är ju faktiskt något av det godaste jag vet. Det är enkelt att baka, behöver inte tid att jäsa och under tiden som bröden står i ugnen och gottar till sig på morgonen kan en t.ex. göra smoothies eller pressa juice, koka kaffete och duka fram goda pålägg. Mums alltså!

Vill du också göra scones i helgen rekommenderar jag dig att testa ett (eller två – helgen har ju faktiskt två dagar) av mina tre favoritrecept som jag listar nedan. De är alla tre underbart goda!

>> Världens godaste saffransscones

>> Havrescones med äpple och morot

>> Mandelscones

Alla recept är såklart glutenfria!

img_3492-980x653 img_3463-980x1470 img_3075-980x653 img_9009

 

En riktigt ljuvlig start på dagen ♥

Ta hand om er sötnosar och njut av en underbar helg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats