Emma Barremyr

Vi ska bli föräldrar!!!

img_7180

De senaste tre månaderna har jag och Pelle burit runt på en liten hemlis, och nu känner vi att det är dags att ni också får veta!

I april 2017 ska vi bli föräldrar ♥

Det känns helt ofattbart att det bor en liten människa i min mage, och det är helt fantastiskt hur mycket kärlek det går att känna till en person som man aldrig träffat förut!

Vi är inne i vecka 14 nu och igår fick vi se det lilla miraklet på ultraljudskärmen för första gången! Jag grät som en toka – av lycka. Hjärtat svämmar över och jag tror att alla ni som varit gravida förstår vad jag menar. Känslostormarna som kommer med alla hormoner är inte att leka med.

De senaste åtta veckorna har varit helt fruktansvärda på grund av illamående och kräkningar dynget runt. Jag mår fortfarande rätt kasst och ska berätta mer om allt (det har varit hemskt att inte kunna dela mina upp- och nedgångar som vanligt med er), men just nu ska jag bara njuta av den här härliga lilla bubblan ultraljudet puttade in mig i.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Åh stort grattis till er!! 🙂 Jag brukar vara inne på din blogg då och då och nu var det ett tag sedan så tänkte innan jag gick in att det känns som det kanske hänt något spännande. Såå roligt att mötas av denna härliga nyhet. Hoppas du börjar må bättre. Lycka till!

  2. Lisa

    Stort grattis till graviditeten! Är själv gravid i vecka 27 och det är verkligen en helt fantastisk tid som väntar dig 🙂 Så mycket spännande som händer i kroppen. Ska bli spännande att följa er!

  3. Linda

    Grattis till det bästa någonsin i livet! Så underbart det ska bli att få följa er i detta
    Stor varm kram och hoppas du snart måt bättre

    1. Emma

      Åh, jag kan tro att det är det bästa i livet, längtar så <3 Vad roligt att du ser fram emot att följa 🙂 Stor kram till dig <3

  4. Zainab

    Ett stoooort grattis jag är så glad för och det kommer bli så spännande och se hur lever kommer ser ut som en mamma 🙂

  5. Rebecka

    Jag brukar vara dålig på att kommentera men nu känner jag att jag verkligen vill göra det. STORT grattis! Så kul för er! Hoppas att ditt mående blir bättre <3

  6. Veronica

    Grattis Emma!!! Superkul!!! Och själv är jag är i vecka 13 så jag kommer få följa dig precis samtidigt. Jag har ett barn sen tidigare. Vill du utbyta något med nån som är i samma vecka så säg bara till 🙂

stats