Emma Barremyr

Bloggträffen med Everyday Stories

img_6995

Hej kompisar ♥

I lördags åkte jag och Pelle till Stockholm över dagen. Jag skulle på kickoff med tjejerna på Everyday Stories och Pelle följde mest med för att han är världens bästa pojkvän och ställde upp som chaufför (men passade också på att träffa en kompis under tiden jag umgicks med tjejerna). Tanken var ju först att vi skulle haft en hel helg i Stockholm med allt vad det innebär. Av lite olika anledningar blev det tyvärr inte så, men som tur var blev det väldigt bra ändå! Vi fick massa kvalitetstid i bilen som vi tillbringade nästan 7 timmar i totalt under dagen, och även en värdefull eftermiddag i Stockholm med vänner och gott att äta!

Vi var sammanlagt 8 tjejer från bloggnätverket som möttes upp hemma hos Sofia ute på Ingarö. Vi tillbringade hela eftermiddagen med att spåna på framtida upplägg, prata bloggfoto, skapa vackra mellanmål, fota och sedan fika allt gott som vi skapat!

img_6970 img_6976

Tänk vad som händer när kreativa och likasinnade människor möts! Bloggandet, maten och träningen för oss samman och i mellanmålsköket skedde magi. Tänk att mat kan vara så otroligt vackert!

Det skapades smoothiebowls, chiapuddingar, rawfoodbollar och annat gott som dekorerades så himla fint. Det är mycket arbete som ligger bakom dessa vackra mellanmålsskapelser som gör sig så bra på foto. Ibland kan det verkligen vara roligt att anstränga sig lite extra eftersom det blir väldigt mycket roligare att äta när det vi har framför oss också är vackert att titta på. Vi äter ju så mycket med ögonen!

img_6977 img_6978

Jag fick massa ny inspiration av alla härliga tjejer och är så glad över att dela få dela mina stora intressen med dem!

img_6992 img_6997 img_7001

Efter en lång och mysig fika avslutade vi dagen med en gött träningspass tillsammans! Energi och glädje var vad jag kände, och jag är så tacksam över att få vara en del av det här gänget ♥

Därefter åkte jag och Pelle hemåt igen medan vissa av tjejerna fortsatte kvällen med middag och drinkar inne i stan. Nästa gång hoppas jag kunna delta på hela eventet jag också!

img_2467

Här har ni dem – flera av mina underbara vänner på Everyday Stories!

Från vänster – Johanna och hennes söta, lilla Kira, Karin, Annika, Filippa, Lisa, Milla och Sofia! Kika gärna in på deras bloggar och säg hej!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats