Emma Barremyr

Go 4 Adventure – häng med på äventyr!

Hej vänner ♥

Det är med stor glädje som jag idag presenterar min nya samarbetspartner – Go 4 Adventure – för er.

Go 4 Adventure är ett resebolag som tar med dig ut på spännande äventyr – stora som små! De anser inte att äventyr måste vara något extremt, utan tvärtom så vill de erbjuda resor där du får möjlighet att uppleva något extra vare sig du är van äventyrare eller inte. Vältränad, eller otränad, de tror att man kan skapa äventyr som passar de flesta och har som mål att ha ett brett utbud med olika inriktningar – alltifrån sport-, träning-, friluftsliv-, hälsa- & spa.

Lisa Jönsson är en av grundarna till Go 4 Adventure, och det är vi två som kommer jobba tillsammans under hösten. Lisa är utbildad medicinsk massageterapeut, gyminstruktör och gruppträningsinstruktör. Hon har precis som mig en stor passion för resor, natur, friluftsliv, hälsa, träning och välmående!

På vilket sätt vi kommer att samarbeta? Det har ni nog redan gissat vid det här laget! Tillsammans kommer jag och Go 4 Adventure skapa roliga och magiska äventyr som ni kommer ha chansen att hänga med på framöver! Wiiiiiieeeee – det ska bli SÅ KUL ♥

12473727_1720927554789520_3111784999819619184_o

Vårt första äventyr tillsammans kommer vara en härlig kombiresa med vandring i vackra Murstensdalen följt av en ljuvlig spa-eftermiddag på Loka Brunn.

För er som inte hade möjlighet att hänga med på dagens vandrings- och sparetreat i Murstensdalen och Loka Brunn kommer alltså en ny chans!

IMG_6566

Om resan:

Bussen avgår tidigt på morgonen och vi anländer ca kl 10.00 vid Loka Brunn. Dagen inleds med en gemensam vandring tillsammans med mig och Lisa genom vackra naturreservatet Murstensdalen.

Vi är tillbaks vid Loka Brunn ca. 11.45 och kommer då att få avnjuta en fantastiskt god Lunchbuffé i stora Societetshuset.

Efter lunchen intar vi vattensalongen och har där tillgång till en rad unika spaupplevelser. Här får du möjligheten att göra precis vad du vill och känner för. Basta, träna, bada i någon av utomhus- eller inomhuspoolerna, bada i varma eller kalla källor eller varför inte boka in en härlig spa-behandling? 

Vid 16-tiden gör vi oss redo för att lämna Loka Brunn och bussen tar oss sedan hemåt!

När? Söndagen 11 september

Pris? 1600:-

Vad ingår?

 • Bussresa t/f Loka Brunn.
 • Vandring i vackra Murstensdalen tillsammans med mig och Go 4 Adventure.
 • Dagspa, eftermiddag på Loka Brunn:
  – Lunchbuffé samt kaffe/te och minidessert i salongerna.
  – Entré till Vattensalongen med unika spaupplevelser.
  – Lån av badrock och handduk.
  – Ute- och inomhus pooler.
  – Kalla och varma källor.
  – Bastur.
  – Gym.
  – Frukt & Vatten vid poolområdet.

Läs mer och boka här!

IMG_8317IMG_8304IMG_4122

Att vandra i en orörd miljö kan göra underverk för själen, att ladda kroppen med bra mat och bränsle är livsviktigt och att ta sig tiden till att slappna av ordentligt är viktigt för att skapa balans i vardagen. Vi vill därför erbjuda en resa där du kan ta hand om både kropp & knopp, ladda batterierna och fokusera på dig själv och ditt välmående!

Unna dig en hel dag där du kan sätta Dig själv, Din hälsa och Ditt välmående i fokus. Det är Du värd!” – Lisa, Go 4 Adventure

Grabba tag i en kompis, mamma/pappa, en syster eller bror och häng på!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Åå det är en lisa för själen, vacker natur och underbar avkoppling i det mysiga vattenspa! Tack för en fin vandring 🙂

  1. Emma

   Kul att du hängde med Lena 🙂 Loka Brunn och Murstensdalen har verkligen det där lilla extra och det var trevligt att få umgås med er 🙂

stats