Emma Barremyr

HÄLSOBOOST i Idre – ett event jag brinner otroligt mycket för ♥

God morgon mina solstrålar ♥

Efter nästan fyra veckors ledighet är jag idag tillbaka på mitt älskade kontor här hemma! Har knappt satt foten här inne under hela semestern och känner nu ett litet pirr i magen. Ute är det riktigt ruskväder med regn och stormvindar som sliter i träden, vilket gör det extra mysigt att sitta här med en varm kaffekopp och några tända ljus. Åh, jag har verkligen längtat efter det här!

Idag har jag massa skoj att ta tag i, bland annat en hel del jobb med Hälsoboost i Idre 1-4 september. Kan ni förstå att det bara är drygt tre veckor kvar till detta fantastiska hälsoevent som jag och Alexandra anordnar uppe på Idre fjäll? Idag ska jag maila våra sponsorer till den fina goodiebagen som alla deltagare kommer få, skriva ihop schema och packlista som ska skickas ut till deltagarna, samt planera lite inför våra mindfulness-stunder. Wiiiiieeee ♥

Det här är ett event som jag brinner så otroligt mycket för! Balansen och den inre hälsan är något är något vi båda vill sprida, och därför har vi valt att skapa en helg där fokus ligger på hälsa och välmående, naturkraft och rörelseglädje. Vi kommer prata psykisk hälsa, introducera i mindfulnessövningar samt diskutera och dela med oss om våra tankar kring psykisk ohälsaperfektionism, sociala medier och stress.

Vi kommer att äta och bo på ett av fjällvärldens allra mysigaste hotell – Pernilla Wiberg hotell! Där kommer vi under helgen bada i lyx och bara njuta av livet! Vi får äta den godaste frukostbuffén en kan tänka sig, njuta av två-rätters middag varje kväll, bo i mysiga rum, slappa i en avkopplande relaxavdelning, mysa framför en sprakade brasa och har en hel fjällvärld utanför dörren!

Och på tal om den godaste frukostbuffén som finns! När jag och Pelle åkte upp till Åre i början på semestern mellanlandade vi en natt i stugan i Idre och passade då på att äta från den ljuvliga frukostbuffén på Pernilla Wiberg hotell.

Det såg ut såhär: nybakade croissanter och baguetter, nutella, lax i olika former, rökröra, goda ostar, marmelader, ägg, grönsaker, mängder av bär, yoghurt och topping i form av nötter, frön och torkad frukt. Och kaffe såklart 

IMG_5728 IMG_5730 IMG_5731 IMG_5735 IMG_5733

Förutom lyx, mys, mindfulness och god mat är rörelseglädje och naturkraft också är en viktig del för vår hälsa. Rörelsen under hälsohelgen kommer bestå av friska promenaderfjällvandringcykeläventyr och ett roligt träningspass tillsammans med Alexandra i en magisk fjällnatur! Luncherna kommer vi äta utomhus i naturen. När vi vandrar kommer vi laga mat i spritkök ute på fjället och en annan dag kommer vi grilla med en vacker utsikt framför oss! Aaaaaah!

Är du intresserad av at hänga på? Passa på nu isåfall, det finns fortfarande platser kvar, och vi har anmälan öppen några dagar till!

Priset är: 4995:- och då ingår:

  • Boende i dubbelrum på Pernilla Wiberg Hotell (enkelrumstillägg 750:-)
  • Frukostbuffé på Pernilla Wiberg Hotell alla dagar
  • 2 rätters middag varje kväll
  • Lunch fredag och lördag där vi lagar maten gemensamt utomhus
  • Rörelseglädje i form av promenader, vandring och cykeläventyr
  • Diskussioner kring psykisk hälsa och ohälsa
  • Introduktion i mindfulness + övningar
  • Hembakat mellanmål och fika
  • GOODIEBAG

Anmälan sker till: alexandra@starkochglad.nu

IMG_9427-980x653

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats