Emma Barremyr

Frukost på Copperhill Mountain Lodge

God morgon ♥

Alltså det här med hotellfrukost fyra dagar i rad känns alldeles galet lyxigt! 

Ni som hänger här ofta vet ju hur överförtjust jag är i just frukost. Hur jag älskar att äta stora och långa frukostar, dricka flera koppar kaffe och njuta av morgonen här och nu. Att gå direkt från sängen till en alldeles underbar frukostbuffé är enligt mig en svårslagen start på dagen, och det allra bästa med att bo på hotell!

Frukosten på Copperhill Mountain Lodge är helt ekologisk och bland de bästa och största jag varit med om. Det finns så mycket gott att välja mellan (så mycket att det inte finns en chans att äta av allt) och ett bra utbud av gluten- och laktosfria alternativ. Allt som jag önskar mig med andra ord!

På buffén står bland annat färsk frukt, grönsaker, yoghurt och massa olika toppings, nylagad gröt med doft av kryddor, hemlagade sylter och marmelader, pannkakor, bacon, korvar och ägg i olika former, noga utvalda charkuterier och ostar, juicer och deras eget hembakade bröd. Bland de glutenfria brödsorterna hittade jag bland annat frallor från Friends of Adam, och ni kan ju gissa lyckan i ett gott glutenfritt bröd med bra innehåll.

Idag såg min frukost ut såhär ♥

IMG_5946 IMG_5947 IMG_5949 IMG_5952 IMG_5954 IMG_5958

Glutenfritt bröd, rökt hjortkött, kallrökt lax, kalkon, keso, sallad, gurka, tomat, paprika, västerbottenost, brieost, ädelost, hemkokt hjortronsylt, fikonmarmelad, melon, grapefrukt, ägg, kaffe och en skål med blåbär, hallon, nötter, torkad frukt och kokosflingor!

Aaah, vilken alldeles underbar start på dagen!

 

Nu ska vi packa ihop ryggsäcken och ge oss ut på äventyr igen, tjohoo! Dagens utmaning blir att vandra upp för Åreskutan!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Lite reklam igen……..Copperhill Mountain Lodge …
  Ni sover gratis där va? Antar jag. Därför blev det denna resan eller..

  1. Per (Emmas sambo)

   Haha jag önskar att det var så. Dock är detta en present till Emma från mig (vi firar 6år) och jag är absolut inte sponsrad 🙂

  2. Emma

   Gratis?! Undrar varför du tror att vi skulle sova gratis? Som Pelle skrev så är ju detta en present från honom, vilket jag också skrivit. Själv hade jag ingen aning om att vi skulle hit. Jag är här för första gången och är helt förälskad i både Åre, Copperhill och omgivningarna här. Sånt jag gillar skriver om jag om min blogg. Visst blir det ”reklam” för Copperhill, men den är isåfall helt gratis för dem 🙂 Alla resor vi gör betalar vi själva och alla samarbeten på min blogg märks som ”samarbete”, för att det tydligt ska framgå att det är reklam. Är inläggen inte märkta finns inget samarbete eller vinstsyfte för min del 🙂

stats