Emma Barremyr

Från Idre fjäll till Jämtland

God morgon mina solstrålar ♥

Jag har ÄNTLIGEN gått på semester!

Efter lunch igår packade vi in oss i bilen och körde norröver. Lagom till middagsdags anlände vi sedan hos mamma och pappa i stugan på Idre Fjäll. Älskade, älskade Idre! Att komma till fjälls är som att komma hem och helt plötsligt blir det lite lättare att andas. Lugnet flyttar in inom mig och jag trivs så jäkla bra!

Mamma bjöd på 4-rätters till middag. Vi åt två förrätter och sedan en varmrätt. Efterrätten var gino med glass, och den tog vi med oss ut på balkongen och njöt av i solnedgången tillsammans med ett glas rött. Underbara, älskade sommarkväll ♥

Kolla så fint det var!

IMG_5717 IMG_5702 IMG_5704 IMG_5725

Är så tacksam för den mysiga kvällen och natten i Idre!

Nu har vi duschat, packat ihop väskorna och ska gå till Pernilla Wiberg och käka frukost innan vi åker vidare ännu längre norrut. Vi ska till JÄMTLAND och vandra Jämtlandstriangeln under helgen och avslutar sedan med några dagar på spa i Åre. Tänk vad han har fixat Pelle ♥

Ni har säkert märkt att blogginläggen minskat lite här de senaste vekorna, och så kommer det få vara nu under sommaren och min semester. Helt nere kommer den dock inte ligga såklart, även om det blir lite färre inlägg. Jag har fixat några tidsinställda inlägg som kommer varvas med semesterinlägg!

Vill ni följa mig så hittar ni mig under @emmabarremyr på Instagram där uppdateringarna är betydligt fler!

Ha en underbar helg mina vänner så hörs vi här ”live” igen när jag är tillbaka från vandringen ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats