Emma Barremyr

Lyxig räkmacka på Värmskogs Café

God morgon ♥

Här på Hammarö har vi vaknat upp till en regnig, mörk och ruggig måndag. Himlen är grå och hotfull, det hänger åska i luften och det skulle faktiskt kännas som en befrielse med några smällar för att friska upp den kvava luften. Jag kan tycka att det är lite mysigt att vakna upp såna är dagar. Det gråa vädret gör det mörkt inomhus, vilket ju är ovanligt såhär års. Den här morgonen njuter jag därför av massa tända ljus under en filt i soffan!

Söndagen bjöd dock precis som lördagen på härligt sommarväder och vi tillbringade därför hela dagen på Bomstad strand. Jag och Pelle mötte upp min syster och hennes pojkvän + en nära vän till mig på stranden. Det blev inget bad för oss, utan vi hängde mest i solen, åt lunch på stranden och njöt av att bara vara. Underbart och så himla härligt, och som avslut på dagen blev det sedan en tur till Värmskogs Café.

Värmskogs Café är kända för sina goda och kvalitetssäkra räksmörgåsar! En tur dit är alltid en standardutflykt om sommaren! Smörgåsarna består utav en tekaka med majonäs, kokt ägg, sallad, gurka, citron och massa underbara räkor. En riktigt lyxmacka som även går att få i glutenfri variant!

Har du vägarna förbi Värmland i sommar rekommenderar jag dig en tur till Värmskog för att njuta av en underbar räkmacka och fina omgivningar!

Alltså, kolla in den här räkmackan!!!

IMG_5623 IMG_5626

 

Hur mår ni och vad har ni gjort i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats