Emma Barremyr

Följ med mig till LOKA BRUNN på kompisretreat

Hej kompisar ♥

Jag är otroligt glad över att få presentera min nya samarbetspartner Loka Brunn för er!

Den 8-9 juli kommer jag nämligen ha ett kompisretreat på Loka Brunn där du och dina vänner är varmt välkomna att njuta av livets goda tillsammans med mig. Det kommer bli ett dygn som osar träningsglädje, gemenskap, lyx, avkoppling, god mat och massa välmående!

Vi kommer att njuta av träning med varandra som redskap följt av hälsosam fika med en frågestund kring ämnet träning och kost – hur hittar man balansen? Därefter kommer vi lyxa oss i spat, ta det lugnt och bara vara. Den som vill kan njuta av en behandling innan vi fortsätter kvällen med en trerätters middag. Det ingår en övernattning och på morgonen efter får ni njuta av en fantastisk frukostbuffé och har sedan möjlighet att träna på egen hand eller hänga i vattensalongen/ solstolen innan hemfärd senare på förmiddagen.

Läs mer om eventet och boka här!

DSC_2080

Foto: Caroline Dahlén

IMG_4790IMG_4785

Åh, jag älskar verkligen Loka Brunn och dess fina omgivningar! Sjöarna, de gröna skogarna, de vackra gamla husen, vattensalongen, den magiska tystnaden och lugnet som hela platsen har. Det är en plats som gör att man landar i nuet och stannar där ♥

Ni som hängt här ett tag vet vilken favoritplats Loka Brunn är för mig! En oas ute i skogen som sprider ett fantastiskt lugn och massa ny energi. Där serveras världens godaste mat, sköna behandlingar och en magisk natur. Det är en plats som sprider hälsa och välmående på många sätt!

Jag och Loka Brunn hoppas innerligt att ni vill komma och tillbringa det här magiska dygnet med oss!

IMG_4122IMG_4128

Jag har betättat om Loka Brunn många gånger tidigare. Sist jag var där var när jag tog med mig mamma och mina systrar dit för att fira mammas 50-årsdag nu i våras. Vi tränade, satt i bastnu, babblade, låg i bubbelpoolen, simmade, babblade ännu mer, njöt av nuet, fikade, pratade drömmar och framtid, njöt i utomhuspoolen, duschade och åt sedan en lång och alldeles underbar 4-rätters-middag ♥

Jag och mina systrar har även varit där en gång tidigare (som en julkapp till oss själva), och andra gånger har jag varit där med Pelle. Vi har firat flera av våra årsdagar där, vandrat i vackra Murstensdalen och även firat nyår där en gång.

Jag får helt enkelt inte nog av den här underbara platsen, och det här samarbetet är verkligen en liten dröm som går i uppfyllelse! 

IMG_4138

Och snälla, låt oss bara prata lite om maten på Loka Brunn också!

Jag har varit där och ätit både 3, 4 och 5-rätters flera gånger om, njutit av fika– och sconesbufféer, lunch– och frukostbufféer. Och alltså wow! Det är svårt att finna ord på dessa fantastiska matupplevelser jag haft där, jag tror att man själv måste uppleva för att förstå. Hihi!

Nu har ni chansen att göra det tillsammans med mig, och det vore så roligt om ni ville göra det ♥ Jag är också så nyfiken på att träffa er i verkligheten och lära känna er lite mer!

Och bara för att jag älskar frukost så mycket:

>> Såhär ser drömfrukosten ut på Loka Brunn!

IMG_5112IMG_4145IMG_4157IMG_4151IMG_4149IMG_5077

 

Jag hoppas att ni är lika sugna som mig på det här härliga dygnet på Loka Brunn som kommer innebära ett riktigt roligt träningspass, massa god mat, kompismys, lyx, avkoppling och mycket välmående! 

Jag lovar en riktig kickstart till en härlig sommar!

 

Så mina söta läsare, boka in 8-9 juli i kalendern och ta med era vänner så hoppas jag att vi ses på Loka Brunn ♥

 

 I samarbete med Loka Brunn.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja verkligen! Måste nypa mig lite i armen för att förstå att jag faktiskt gör ett samarbete med LOKA BRUNN 😀

stats