emmabarremyr

Emma Barremyr

Systerdejt och fika på Redfellas

Hej sötisar ♥

I onsdags mötte jag upp mina systrar för en dejt på stan. Det var egentligen en överraskning till Lina, min mellansyster, som hennes gulliga kille Martin hade fixat. Han ringde tidigare i veckan och frågade om jag och Julia ville ta med Lina på en shoppingrunda för att peppa och ge henne lite ny energi. Ni vet, sånt behövs bland, så självklart ville vi det! Till Lina sa Martin att någon skulle möta upp henne efter jobbet och att de sedan skulle hitta på något, hon visste alltså inte alls att det var jag och Julia som skulle stå där när hon kom ut, hihi.

Det var länge sedan bara vi systrar hittade på något, så det var en glad överraskning för Lina. Vi tog först med henne till Redfellas, ett restaurang i Karlstads nya shoppingscenter, Merkurius. Eftersom jag så sällan är inne i stan hade jag aldrig varit där förut och visste inte ens att det fanns. Till min förtjusning fanns det massa goda och hälsosamma alternativ, supersmoothies och även raw fika! Jag föll direkt för en raw äppelpaj och en cappuccino medans Lina och Julia åt bagels och smoothies.

Efter att ha babblat ikapp och fikat någon timme var det dags för shopping, och Lina fick stå i centrum (det var hon som skulle få handla, inte jag och Julia). Vi assisterade istället med kläder, gav råd, tipsade och var det stödet som man alltid vill ha när man shoppar!

Tänk att det skulle behövas en kille för att få detta att ske. Hehe! Bra initiativ av Martin och så otroligt mysigt och välbehövligt för oss alla tre tjejer 

IMG_4681 IMG_4685 IMG_4691 IMG_4694

 

Redfellas alltså! Så himla roligt med ett nytänkande ställe här i stan. Jag gissar att det kommer bli många fickor och även luncher (det fanns mycket god mat också) där framöver. Annars är ju jag den som hellre hänger hemma, bjuder hem folk på fika och middag, men Redfellas får bli en anledning att åka in till stan för att fika och äta lite oftare helt enkelt.

Redfellas i Merkurius – rstaurangtips i Karlstad om ni vill ha nyttigare alternativ på fika och mat!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Assarsson

  Ahhh, nu känner jag att det var alldeles för längesen jag var i Karlstad!
  Jag och en vän hade som tradition för några år sen att ta en helg i Karlstad varje år 🙂
  Vi pratade, skrattade, åt gott, shoppade, cyklade och mådde gott, det var fantastiskt!
  Karlstad är en mysig stad tycker jag 🙂

  1. Emma

   Ja kom hit så kan vi passa på att ta en fika då också Linda 🙂 Karlstad är som du säger supermysigt! Och vilken lyx att unna sig en sån helg med en vän!

stats