Emma Barremyr

Mindful walkning – mindfulnessövning

God morgon ♥

Jag har tidigare berättat för er om mindfulnesskursen som jag går nu under våren!

Och helt ärligt, den här kursen är det bästa jag någonsin gett till mig själv! Nu har halva kursen passerat och OJ vad mycket det är som händer inom mig! Det är svårt att förklara, men den här resan som jag gör med mig själv nu är viktigare än någon annan resa jag tidigare gjort. Jag har alltid varit en orolig själ som velat känna inre lugn och tillfredsställelse, men oavsett hur mycket jag försökt så har jag aldrig lyckats.

Nu händer det äntligen och det beror på att jag faktiskt tar mig själv tiden och att jag vågar lyssna/ blicka inåt i mig själv. Jag har insett hur otroligt lätt det är att fly någon annanstans, att trycka bort sina egna känslor och strunta i kroppens signaler. Men hur ska vi kunna ta hand om oss själva, veta hur vi mår och vad vi känner om vi inte stannar upp och lyssnar?

Mindfulnessträningen ger mig precis den stunden med mig själv som jag behöver, och även om tankarna snurrar hej vilt så är det just det som är själva träningen – att notera mina egna tankar och känslor. Vad händer inom mig egentligen? Varför händer det och vad behöver jag göra åt det?

Kroppsscanningen som jag berättat om tidigare är en favoritövning när det kommer till mindfulness, men jag har också hittat Walkfriend Mindfulness hos Nextory som jag vill tipsa dig om! Det är en UNDERBAR övning som du tar med dig ut på promenaden. Ni är flera som frågat efter bra mindfulnessövningar att göra hemma, och det här är alltså en övning som jag tycker att du ska prova!

Mindfulness Walking finns alltså hos Nextory, som fungerar ungefär som Spotify, fast med böcker. Du aktiverar ett månadsabonnemang, och har sedan tusentals boktitlar att lyssna på, eller läsa på platta/mobil. I och med mitt samarbete med Nextory har du chansen att prova tjänsten gratis en hel månad utan bindningstid och kan därför lyssna hur mycket du vill på Walkfriend Mindfulness och tusentals andra böcker!

IMG_4183

Det är ingen bindningstid på abonnemanget, du kan säga upp det när du vill. Efter gratismånaden väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till all läslyssning i mobilen och plattan eller om du vill säga upp! Helt upp till dig alltså!

Något som dock är bra att veta är att du kommer behöva ta fram ditt konotkort och ange kortnumret vid registrering, en krona dras, som sedan direkt betalas tillbaka. Eftersom det är en prenumerationstjänst behöver Nextory möjligheten att kunna dra pengar om abonnemanget inte sägs upp efter en månad. Men om du säger upp inom en månad kommer inga pengar att dras och därför får du lyssna gratis en hel månad!

Klicka in dig här och ange koden PTBYEMMA och få en gratis månads läslyssning!

Här är mina boktips som jag lyssnat på senaste månaderna och verkligen rekommenderar!

Trevlig helg ♥

 

Inlägget är i samarbete med Nextory, men all text och alla tankar kommer rakt från hjärtat ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia Häger

  Hej Emma!

  Har läst förut att du tar Glutenzym. Jag har en fråga angående det, fungerar det att ta bara vid de tillfälle man vet man har chans att få i sig gluten om man är känslig eller behöver man ta det regelbundet/varje dag för att det ska ge effekt?

  Ha en fin helg!
  Kram

  1. Emma

   Hej Sofia! Jag brukar bara ta det vid de tillfällen som jag veta att jag ska få i mig gluten. Det funkar inte att äta hur mycket som helst, men lite iallafall vilket jag är glad för 🙂 Det är säkert olika från person till person, men har du problem med gluten kan jag absolut rekommendera dig att prova 🙂 Bara så att du vet så funkar det inte om du skulle ha celiaki. Kram

stats