Emma Barremyr

Snöig måndag och världens bästa vardagsmotion!

Hej vänner ♥

Hur mår ni efter helgen? Har ni haft det bra?

Jag mår bättre idag, men har inte mått jättebra under helgen. Jag har haft en mage som har bråkat med mig och jag har i omgångar legat med magknip, dragits med en fruktansvärd halsbränna och haft en ”höggravid” mage. Usch, när magen mår sådär dåligt mår verkligen inte jag heller bra, och det enda jag känner för att göra är att dra täcket över huvudet och stanna i sängen.

Jag antar att det är dags att beställa hem några dunkar aloeavera och börja dricka det igen. Jag kom liksom av mig det under resan och har inte kommit igång igen sedan jag kom hem, och det gillar visst inte magen!

Efter en lugn helg mår jag ändå bättre idag och håller tummarna för att det håller i sig! Jag jobbar hemifrån och har under morgonen suttit med mail, coachat PT-online-kunder och jobbat lite med bloggen. Strax innan 10.00 tog jag en paus och klädde på mig rejält för att gå ut och skotta lite snö!

Eller lite var väl kanske underdrift. Det har snöat konstant sedan igår och snöar fortfarande. Totalt har det kommit ungefär 2 dm snö sedan igår och det var knappt så Pelle tog sig iväg till jobbet i morse (då var inte vägen förbi oss plogad)! Temperaturen låg precis på nollan när jag var ute och herregud vilket träningspass jag fick av att skotta uppfarten till vårt hus! Massa tung snö var det!

2 12

Pepp på att skotta!!! Och Snyggaste vinterjackan från Röhnisch hade jag såklart på mig! Det har varit favoritjackan hela vintern!

Åh, vad jag tycker att det är roligt att vi har fått snö, äntligen riktig vinter! Jag hoppas att de drar skidspår i Kileneskogen (som går precis intill vårt hus) väldigt snart så att vi kan knäppa på oss skidorna utanför huset och njuta av lite skidåkning innan det blir vår!

8 16

Men idag blev det ingen skidåkning, utan istället skottning av hela uppfarten! Och det är nog vardagsträning när den är som bäst skulle jag säga! Att få använda kroppen till något fysiskt, känna puls och lite mjölksyra samtidigt som jag får andas frisk luft ger mig ny energi!

Så himla härligt och ett otroligt bra avbrott såhär på förmiddagen ♥

Och ännu bättre att komma in sen då jag kokade en kopp te och gjorde iordning en semla som avnjöts i soffan innan jag fortsatte med dagen jobb.

Receptet på mina nyttiga minisemlor hittar ni här! Mandelmassan idag gjorde jag på 4 dadlar, 1 dl mandelmjöl och 1 msk kokosmjölk. Det blev en rejäl sats mandelmassa och jag använde såklart inte allt på semlan utan sparade resterna i en burk som istället blir gott till gröt eller pannkakor i veckan!

10

 

Hoppas ni har en fin måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej,

    Använder du dig fortfarande av fodmap i din vardag?
    Jag funderar på att testa konceptet online och försöka hitta vad som
    triggar min mage.

    Mvh
    Mia

    1. Emma

      Hej 🙂 Ja det gör jag! Under själv FODMAP-behandlingen kom jag ju fram till vad jag inte tål vilket var svamp, avokado, baljväxter, kål, sockeralkoholer, lök, vitlök och sånt. Detta undviker jag numera från kosten vilket gör att magen mår mycket bättre än tidigare 🙂 Kan varmt rekommendera online-konceptet som jag också körde för ett år sedan! Lycka till!

stats