God morgon ♥
Muffins är ett himla bra mellanmål som både är lätt att plocka med sig på språng eller himla goda att njuta av under en lugn fikastund!
Det finns många fördelar med mellanmålsmuffins kan jag tycka. För det första är de himla enkla att göra – bara att mixa ihop och slänga in i ugnen (vilket gör det svårt att misslyckas), och vips så har du ett gott mellanmål eller nyttigt fikaalternativ snabbt till hands. Muffins håller sig bra i väskan under dagen om du inte har möjlighet till kylskåp, är perfekt innan eller efter träningen för att fylla på energin och är också otroligt gott till eftermiddagskaffet för njutningens skull!
Mina muffinsar är glutenfria och jag brukar proppa dem fulla med massa saker som är bra för kroppen! Typ nyttiga fetter från nötter och kokos, mättande proteiner från ägg, kolhydrater från havre, naturlig sötma från frukt och kokossocker. De blir fullproppade med massa vitaminer och mineraler tack vare näringsrika livsmedel!
Jag vet inte hur många olika muffinsvarianter jag gjort genom åren. Många har det blivit och här kommer 9 av mina favoriter!
Mellanmålsmuffins med äpple och morot
Mellanmålsmuffins med äpple och jordnötssmör
Kokos- och morotsmuffins i micro
Pepparkaksmuffins med lingonfrosting
Mellanmålsmuffins med päron- och jordnötssmörgömma
Kram / Emma.
Håller med! Så himla praktiskt och framförallt gott och nyttigt! Nu blev jag ju sugen på att baka egna…:D /Sandra
Ja visst är det! Gott, enkelt och nyttigt!!!