emmabarremyr

Emma Barremyr

Mellanmålsmuffins

God morgon ♥

Muffins är ett himla bra mellanmål som både är lätt att plocka med sig på språng eller himla goda att njuta av under en lugn fikastund!

Det finns många fördelar med mellanmålsmuffins kan jag tycka. För det första är de himla enkla att göra – bara att mixa ihop och slänga in i ugnen (vilket gör det svårt att misslyckas), och vips så har du ett gott mellanmål eller nyttigt fikaalternativ snabbt till hands. Muffins håller sig bra i väskan under dagen om du inte har möjlighet till kylskåp, är perfekt innan eller efter träningen för att fylla på energin och är också otroligt gott till eftermiddagskaffet för njutningens skull!

Mina muffinsar är glutenfria och jag brukar proppa dem fulla med massa saker som är bra för kroppen! Typ nyttiga fetter från nötter och kokos, mättande proteiner från ägg, kolhydrater från havre, naturlig sötma från frukt och kokossocker. De blir fullproppade med massa vitaminer och mineraler tack vare näringsrika livsmedel!

Jag vet inte hur många olika muffinsvarianter jag gjort genom åren. Många har det blivit och här kommer 9 av mina favoriter!

IMG_3673

Mellanmålsmuffins med äpple och morot

IMG_4550

Kladdkakemuffins med lakrits

IMG_2235

Omelettmuffins

IMG_9992

Mellanmålsmuffins med äpple och jordnötssmör 

IMG_1739

Kokos- och morotsmuffins i micro

IMG_5304

Mellanmålsmuffins med päron

IMG_0676

Pepparkaksmuffins med lingonfrosting

IMG_8943

Kokosmuffins

IMG_5561

Mellanmålsmuffins med päron- och jordnötssmörgömma

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats