Emma Barremyr

Glutenfria små fiberfrallor

God morgon ♥

Det här med att baka med färdiga brödmixer är något jag blivit väldigt förtjust i senaste tiden! Det är otroligt enkelt och smidigt, går snabbt och blir såklart mycket godare än ett köpt bröd. Dessutom ett bättre innehåll på köpet! Och sen tycker jag att det är helt underbart att kunna njuta av ett hembakat, färskt bröd utan att behöva lägga flera timmar på att baka!

För mig har de färdiga brödmixerna varit perfekta när tiden varit knapp och jag kanske inte har den vanliga inspirationen till att komponera ihop egna recept. Oftast är det bara att blanda ihop mjölmixerna med vätska och sedan skjutsa in i ugnen. Så smidigt och bra!

Tidigare har jag bakat dessa bröd på färdiga bakmixer:

Förra veckan testade jag en ny färdig bakmix från Urtekram – Fiberbakmix – som både är glutenfri, vegan och ekologisk! Av denna mix blev det underbara små hälsosamma och nyttiga fiberbullar som ätits till frukost och mellis de senaste dagarna ♥

IMG_3273IMG_3259

Receptet på fiberbullarna hittade jag på baksidan av paketet. Det enda jag behövde tillsätta till mixen var ljummet vatten och lite salt. Därefter lät jag degen svälla en stund innan jag rullade bollar som jag toppade med diverse frön.

IMG_3261IMG_3264IMG_3265IMG_3272

 

Så otroligt smidigt, enkelt och gott

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats