Emma Barremyr

10 bilder som gör mig glad

Hej mina godingar ♥

10 bilder som gör mig glad. Den listan har cirkulerat runt hos många bloggare senaste veckan, och nu hakar även jag på!

Aldrig trodde jag att det skulle vara så svårt att välja ut 10 bilder som gör mig glad, jag har ju massor av dem. Men det var just det som var problemet! Jag har så otroligt många att det blev svårt att välja bara 10!

Men nu kör vi, här är 10 bilder som gör mig glad!

1. Glädjeskutt på toppen av Kilimanjaro! Kan fortfarande känna den euforiska och helt magiska känslan av, att efter 6 dagars kämpande till slut nå toppen!

IMG_7592

2. Den här bilden får symbolisera allt jag älskar med Thailand! Stränderna, maten, människorna, havet ♥ Bilden ger mig en varm känsla i magen!

P1080020

3. En av min alla ljuvliga morgonpromenader! Det är något magiskt med morgonpromenader och just den här morgonen hör nog till topp tio bästa morgonpromenader någonsin – så otroligt vackert!

IMG_4850

4. Fallskärmshoppet över Abel Tasman Nationalpark! Känslan av att kasta sig ut från ett plan på över 5000 meters höjd, och sedan i 70 sekunder falla 200 kilometer i timmen. Det är helt galet och var en enorm adrenalinkick!

skydive-at-nz074

5. Tassen ♥ Världens finaste och bästa hund! Älskar honom så ofantligt mycket och blir alltid lika glad av hans närvaro!

IMG_1979

6. Vandringen till Trolltunga! Att stå på en av världens vackraste platser tillsammans med mitt livs stora kärlek är en upplevelse som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta!

IMG_2498

7. Mina underbara systrar! Jag älskar den här bilden och jag älskar er ♥

DSC_6731

8. De första åken i Idres nypistade backar en solig morgon i början på april! MAGI ♥

IMG_5708

9. En hemmagjord frukostbuffé med allt gott man kan tänka sig! Och så färska rosor på bordet ♥ Finns ingen bättre start på dagen!

IMG_3456

10. Vårt tält uppsatt på den vackraste tältplatsen någonsin! Den bilden får symbolisera vår magiska resa till Island!!!

IMG_8069

 

Åh, jag älskar verkligen att kika igenom bildarkivet såhär och skulle kunna fortsätta i all evighet! Hihi. Kommentera om du snor listan så jag kan gå in på din blogg och se på dina 10 bilder som gör DIG glad!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja jag älskar verkligen att sitta och kika igenom gamla bilder!! Har så många att jag skulle kunna sitta i flera dagar, haha 🙂 Kram

  1. Syster Lina

    Vilka underbara bilder! Så otroligt glad att du finns också, du och jullis är ju mina bästisar <3

stats