Emma Barremyr

Sneakpeak inför PT-utbildning på AFPT i samarbete med Sats Karlstad + rabattkod

Hej vänner ♥

Jag berättade tidigare för er om mitt underbara jobb som personlig tränare!

Jag har kämpat hårt de senaste åren, men har följt mitt hjärta och lever idag min dröm. Det är så fantastiskt och jag ångrar inte en sekund att jag tog steget och utbildade mig till personlig tränare och hälsocoach!

Kanske är du precis som mig en av alla som brinner för att hjälpa andra människor? Kanske älskar du också träning och hälsa? Kanske har du planer på att utbilda dig till personlig tränare?

1 april 2016 startar AFPT en PT-utbildning här på Sats i Karlstad. Utbildningen kommer hållas under 10 helger totalt och pågår varannan helg fram till oktober med uppehåll några helger under sommaren. Genom att utbildningen enbart hålls på helger gör att den blir lätt att kombinera med annat jobb eller utbildning, vilket jag själv tycker är kanon! Att den dessutom inte är så intensiv gör att man har långt tid på sig att träna och lära in grunderna.

Imorgon, alltså tisdagen den 15:e mars kl 19.00 – 20.00 (OSA senast 14 mars till receptionen på SATS Färjestad) kommer en liten sneakpeak äga rum på SATS City här i Karlstad, och du som är intresserad av yrket som PT bör absolut ta dig tid för att komma dit och inspireras! Jörgen Norheim berättar hur du skaffar dig en lönsam karriär inom träningsbranschen och hur du som blivande PT kan jobba för att uppnå bra resultat med din kund OCH hur du kan bli bättre på att motivera dig själv och andra till träning. Hade jag inte legat sjuk så hade jag garanterat tagit mig dit för att lyssna!

Läs mer om Sneakpeaken här!

Läs mer om utbildningen här!

I samarbete med AFPT har jag möjlighet att ge er 5% rabatt på deras utbildningar! Ange koden ”EMMA16” i kommentarsfältet när du anmäler dig för att få rabatten!

DSC_1978

 

Inlägg i samarbete med AFPT, men alla tankar och åsikter är mina egna. 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Tack snälla du <3 Linköping åker jag sällan förbi, men har du vägarna förbi Karlstad får du säga till 🙂 Kram

stats