Emma Barremyr

SJUKSTUGA FREDAG!

Hej vänner ♥

Här kommer ett sent god morgon FREDAG från mig! Jag hoppas att ni mår bra och att ni fått en riktigt fin start dagen!

På två dygn har jag lyckats tanka ihop lite mer än 23 timmars sömn och börjar äntligen känna mig lite bättre. Efter uppdateringen i onsdags eftermiddag blev jag bara sämre och sämre. Febern steg, kroppen värkte och jag frös något fruktansvärt trots att jag låg fullt påklädd under duntäcket. När kvällen kom var det knappt så att jag orkade resa mig från soffan för att gå upp och lägga mig i sängen. Det är helt galet vad febern gör med kroppen, och det var inte förrän jag knaprade i mig ett par panodil som jag till slut orkade somna. Igår låg jag helt utslagen hela dagen och varvade timmarna i sängen med ljudbok och serier på Netflix. Det var ungefär det jag orkade med.

Idag mår jag bättre, men inte bra på långa vägar. Influensan har visst tagit mig rejält den här gången, så att åka iväg till Stockholm idag hade bara varit dumt. Trots att det tog emot något fruktansvärt bestämde jag mig för att vara hemma och vila. Är så otroligt ledsen över att missa ALLT med den här helgen. Mina fina vänner jag skulle övernattat hos, träningspassen, alla inspirerande föreläsningar, bloggvännerna och annat skoj som morgondagen skulle bjudit på. Men hälsan går först och kroppen behöver onekligen vilan just nu. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle åka iväg den här helgen och jag får leva med det ♥

Här i Karlstad skiner solen och det ser ut att vara vår i luften. Vår mina älsklingar!!! Åh, vad det är efterlängtat! I morse vaknade jag av fågelkvitter, takdropp (ja jag sover med öppet fönster) och solen som strålade in genom fönstret. Det tar emot att ligga inomhus och jag känner mig lite deppig. Men jag har ju egentligen tur som BARA har influensa (som går över) och jag försöker trösta mig själv med att vi åker till Idre om tre veckor på söndag och då väntar DET HÄR:

IMG_4966IMG_0823IMG_6161IMG_49538-48-2

Vårvinter på fjället, skidåkning, mys i stugan, varm choklad i backen, solstrålar, rosiga kinder, bastubad, skidåkarfrukostar, korvgrillning, långa middagar, after ski, familjemys och allt det andra som hör till! Jag längtar!!!

 

Ha en underbar fredag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats