Emma Barremyr

Energipåfyllning och myshelg i Torsby ♥

God morgon måndag ♥

Hur mår ni mina vänner?

Jag hoppas att ni haft en härlig helg och att ni tagit hand om er själva ordentligt!

Det har jag gjort! Jag åkte upp till mamma och pappa i fredags och släppte alla krav och måsten. Jag råkade visst glömma kameran hemma i Karlstad och fick därför en helg helt fri från jobb. Även om jag försöker att inte jobba på helgen, så är kameran ofta med mig för att jag ska samla ihop bilder och material till kommande inlägg. Så… med andra ord blev det alltså en helt jobbfri helg och fokus på enbart mys och energipåfyllning! Såna helger är riktigt bra ibland ♥

Pappa låg tyvärr sjuk hela helgen, så jag och syrran fick mysa med bara mamma. Vi har ätit långa middagar, varit hos farmor och farfar och fikat, simmat och relaxat i bubbelpoolen i badhuset, fikat med vänner, haft sovmorgnar och ätit mysfrukostar framför brasan och Vinterstudion. Inget märkvärdigt egentligen, men jag älskar verkligen såna här helger!

Planen var ju att vi skulle åkt skidor, men min höft har bråkat jättemycket så vi fick ställa in det. Det gjorde kanske inte så mycket för mammas och Linas del eftersom det var snöstorm, och jag tror vi alla njöt av att spendera hava lördagen i badhuset istället, hehe! Vi ska upp till Torsby igen nästa helg, och förhoppningsvis är min höft bättre så vi hinner med lite skidor då istället!

Idag har jag äntligen tid hos ortopeden för att kolla upp både höft och domningar i benen. Domningar i benen är något jag haft till och från länge, men som blivit mycket värre på senaste tiden, och det oroar mig lite eftersom jag tror att det har något samband med rygg/ höft! Jag ska dit i eftermiddag, så förmiddagen består nu av ett intensivt jobbrace för att beta av to-do-listan!

8-2

Åh, vad jag längtar efter en skön och njutningsfull skidtur i såna här spår ♥

 

Hoppas att ni får en underbar måndag vänner!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats