Hej vänner ♥
Imorgon är den här!
Semmeldagen 2016!
Jag ÄLSKAR semlor! Men eftersom vi varit bortresta har jag till skillnad från tidigare år inte hunnit äta ett enda semmelrelaterat bakverk än. Vad jag förstått så är årets nykomling nutellasemlan – en semla där man helt enkelt bytt ut mandelmassan mot nutella! Har ni testat? Det låter helt fantastiskt gott och självklart den står i kön på min baklista de kommande veckorna!
Till Pelles födelsedag på onsdag har vi tänkt testa semmelkladdkakan som Sara delade med sig av förra veckan och imorgon lyxar jag nog med något av mina egna recept till mellanmål!
Här är några av mina egna receptfavoriter på semlor:
Vilken semmelvariant gillar ni mest?
Kram / Emma.
Jag har testat chokladsemla som alltså var chokladgrädde och vaniljkräm som fyllning. Trodde det skulle va helt underbart jag som älskar både semlor o choklad, best of two worlds tänkte jag. Men suck vilken besvikelse! Vanlig standardsemla med äkta vanilj i grädden slår allt 🙂
Jag kan nästan tänka mig det. Ska man man äta en semla så ska det vara en riktig semla såklart 🙂 Nutellan gör ju att det blir något helt annat än en semla 🙂
Bakade semlor hemma för ett par veckor sen å rackarns vad goda de blev!!
http://lindaassarsson.blogg.se/2016/january/semla.html
Bullarna har jag bakat flera gånger om, passar perfekt som mellis som de är om man inte vill göra semlor!
Mums, jag förstår att du bakat dem flera gånger om! Sååå gott med semlor 🙂