emmabarremyr

Emma Barremyr

Vykort från Koh Chang

Hej mina underbara vänner ♥

Hur mår ni hemma i Sverige?

Här kommer en liten uppdatering från Thailand och några vackra vykort från Koh Chang, där vi för tillfället befinner oss. Resan hit gick bra, även om den var sjukt jobbig. Mina ben domnar bort när jag sitter still, vilket är väldigt obehagligt längre stunder som i flygplan, och därför kan jag inte heller sova. Ont i kroppen och trött blir en väldigt jobbig kombination, som är en stor baksida med resandet. Det var såklart en lång väg att åka, och när vi äntligen anlände i Thailand efter 24 timmar på resande fot väntade fem timmar i buss ner till ön Koh Chang. Helt utslitna efter den långa resan däckade jag och Pelle redan klockan nio. Idag vaknade jag upp halv elva och trodde inte att det var sant? Över 13 timmars sömn landade på sömnkontot vilket gjort att att jag inte alls känt mig lika trött som jag trodde att jag skulle göra idag.

Dagen har varit lugn och skön och efter en frukost ute på terassen gick vi ner till stranden där vi tillbringat hela eftermiddagen med att sola, bada, läsa, spela fotboll/ volleyboll och njutit av fruktdrinkar och återhämtning. En välbehövlig vilodag efter den långa resan kan jag säga!

En tråkig grej som hände på flygplatsen i Bangkok var att jag blev bestulen på min telefon tillsammans med visakort, kreditkort och körkort. Allt det viktiga försvann på bara en sekund och paniken sköljde över mig! Dock hände något väldigt intressant inom mig och jag kände att jag fick en enorm hjälp av allt jag lärt mig på yogan under hösten. Det kändes såklart urtrist, men samtidigt kunde jag inte påverka det som hänt. Min telefon var borta och likaså korten. Var det hela världen och något att bryta ihop för? Nej faktiskt inte… det skulle såklart ordna sig, för det gör det ALLTID! Jag andades och fokuserade på positiva tankar, det viktiga i livet och det hjälpte mig så mycket. Inte ens en liten tår kom från mig som är så bökig annars, haha. Alla kort spärrades på några minuter och telefonen likaså. Jag klarar mig utan telefonen, och banken har jag mailat så att de fört över pengar till Pelles kort. Sånt här händer ibland och även om det är skit, skit, skiiiiiittråkigt att det finns så elaka människor som tar andras saker så finns det värre. Jag sitter här i paradiset nu tillsammans med min familj. Vi mår bra, är friska och har varandra vilket är viktigaste av allt ♥

 

IMG_0669 IMG_0672IMG_0679IMG_0674IMG_0682IMG_0688IMG_0684IMG_0696IMG_0699IMG_0702IMG_0711IMG_0714IMG_0716IMG_0718IMG_0721IMG_0723

 

Ta hand om er vänner och tänk på vad som är viktigt för er här i livet ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin Fitness & Hälsa

  Vad underbart det ser ut! Jag har varit på Koh Chang tidigare och längtar tillbaka massor nu! Njut så mycket du bara kan!

  Tråkigt det som hände på flygplatsen, men du tänker verkligen helt rätt. Stor kram till dig! <3

  1. Emma

   Ja det är ju otroligt vackert här! Kommer sakna denna ö så mycket när vi idag åker till Bangkok! Hoppas du har mysiga juldagar och får ett gott nytt år! Skickar över solkramar <3

 2. ISA

  åh jösses, detta är så vackert! blir så avundsjuk. Hoppas de vackra omgivningarna kan sudda ut stölden, så trist 🙁 men är “bara” materiellt. kram!

  1. Emma

   Ja den har jag glömt för länge sen, ska jag vara ärlig saknar jag inte telefonen alls 😀 Blev en gratis detox för mig, hehe 😀

 3. Mari

  Underbara bilder! <3 Och älskar inställningen när sakerna blev bestulna. Men som du säger, sååå tråkigt att det finns folk som inte kan ta skillnad på "mitt och ditt".

  1. Emma

   Tack <3 Ja visst är det tråkigt när sånt händer, men samtidigt var det himla skönt att detoxa telefonen helt nu under semestern. Har lånat Pelles lite för att lägga upp bilder på instagram, men har annars låtit den vara 😀

stats