Emma Barremyr

FJÄRDE ADVENT – TÄVLING I SAMARBETE MED RÖHNISCH!

PT by Emma adventskaldenser 2015

God morgon mina söta bloggvänner ♥

Sista söndagen innan jul har anlänt och idag får ni äntligen tända fjärde adventsljuset. Så himla mysigt! Om ni inte ätit frukost än kan jag varmt rekommendera gröten som vi åt förra söndagen. Alltså saffransgröten med dadelkräm! Om inte idag, lova att ni testar denna underbara kombination nu i jul? Ni kommer inte bli besvikna!

Nu är det dags för fjärde och sista tävlingen i Adventskalendern 2015 och idag är det Röhnisch som tävlar ut ett par Verona Print 7/8 Tights med unikt, heltäckande tryck – Ice Bloom!

Jag är verkligen SÅ GLAD som har Röhnisch som samarbetspartner och bär stolt dagligen träningskläder från dem! Bland annat när jag fotas för bilderna i Veckorevyn, när jag springer runt i gymmet och jobbar som PT eller när jag tränar själv. Jag bär dem mest hela tiden och är stormförtjust i deras kläder helt enkelt – därför har jag valt att jobba med dem!

Jag ÄLSKAR att kunna gå runt i träningskläder och samtidigt vara SÅ SNYGG! För det är så jag känner mig i dessa kläder!

ROH_Together_AW1510

 

Verona Print 7/8 Tights är ju just så snygga, och varje träningstillfälle blir som en fest i dessa blommiga skapelser!

Någon mer än jag som älskar blommigt?

 

ROH_Together_AW159

 

För att vara med och tävla:

  • Kommentera inlägget och berätta vilken färg du vill ha på byxorna (här kan du se färgerna) och hur ditt drömträningspass i byxorna ser ut!

Tävlingen pågår på fram till ikväll 24.00 och vinnaren presenteras imorgon!

 

I samarbete med Röhnisch.

 

Vinnaren i förra veckans tävling med Lovisa Mattisson, och du är kontaktad via mail.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    God jul!! Hoppas du har det underbart än så länge på resan!
    Jag skulle vilja ha de svarta, och favvopasset i dem skulle nog vara ett riktigt underbart och tufft styrkepass! Tunga marklyft, bänkpress, latsdrag, skivstångsrodd, militärpress, chins… alla favoriterna i ett pass! 😀

  2. Miahb

    Jag skulle vilja vinna färgen Ice Bloom Magenta.

    Jag riktigt längtar till gymmet och skulle köra ett tufft benpass i dessa tights, riktigt köra slut på musklerna!!!

  3. Isabel

    Vilka snygga kläder Röhnisch har just nu! Jag som är ett stort fan av färgglada kläder skulle förstås välja färgen magenta. Drömpasset är en löprunda där jag får med lite längre och tuffa intervaller. Benen är lätta och jag orkar ge allt också i de sista intervallerna, vilken härlig känsla!!

  4. Cilla

    Har tyvärr en liten motivationsdipp i träningen just nu. Tror definitivt att dessa snyggingar till byxor skulle kunna ändra på det. Speciellt i den fina färgen Ice Bloom Black. Mitt val av träningspass hade fallit på något där man får chansen att visa upp dessa tights, kanske en sightseeing-löptur i någon stad jag inte besökt förut!

  5. Emely

    Åh, vilken underbar tävling!
    Jag skulle gärna vilja vinna Ice bloom magenta – älskar den rosa färgen. Dem här läckra tightsen ska jag definitivt använda när jag gör yoga. Dem ser gudomligt sköna ut så jag kan göra olika sorters ställningar utan att behöva oroa mig för att dem ska kasa ner på rumpan. Och jag blir väldigt glad av att titta på dem, så därför tror jag att mina yoga kompisar blir ännu gladare av att se mig! Flower is the power 🙂

  6. Johanna

    Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha de rosa/vita! Perfekta träningspasset med dem skulle gå ut på att ta en springtur på fjället! ☺

  7. Ida L

    Åh, detta mönster har jag suktat efter sedan jag såg dig iklädd det fina träningslinnet i matchande mönster. Mitt drömträningspass i dessa byxor med färgen Ice Bloom Black skulle genomföras en tidig vårmorgon, precis när fåglarna börjar kvittra och skulle bestå av alla de kroppsövningar jag har samlat på mig ifrån din blogg det senaste året. Alla härliga övningar som kan göras med egen kroppsvikt och med naturen som hjälp. Vilken underbar start på dagen!

    Glad fjärde advent!

  8. Marina

    Jag vill gärna ha byxorna i svart/vitt! #ice bloom black # stl M
    Jag älskar att köra riktigt tung styrka så mitt drömpass är ett stentufft benpass med marklyft, benpress, vadpressar, hamstringslyft med medicinboll och lårcurls! Gärna då med ett eller flera viktrekord såklart 😀

  9. Clara

    Om jag skulle få chansen att vinna dessa underbart snygga tights skulle jag välja dom i färgen ice Bloom black.
    Mitt drömträningspass i de här byxorna skulle vara ett långt och skönt distanspass där så många som möjligt får se hur snygg jag är i mina tights:) Bara springa på så långt jag orkar och hur länge benen orkar mig, älskar det!

  10. Elin

    Jag skulle vilja vinna de i färgen magenta, så snygga! Drömträningspasset skulle vara att springa en lång runda, ute på landet på grus och skogsvägar. Hunden kan följa med o springa lös hela vägen, labradoren är det bästa sällskapet på löpturer. Bra musik i öronen, lätta ben och frisk luft, så underbart! 🙂

  11. Sandra westerlund

    Jag skulle köra ett riktigt tufft axel-skulderpass, så där härligt tungt att man måste skynda sig hem och tvätta håret innan man inte orkar sträcka upp armarna ovanför huvudet! Önskar mig ett par svarta isf!

  12. Malin

    Om jag skulle vinna de snygga tightsen i färgen ICE BLOOM BLACK så skulle jag dra med min bästa kompis till gymmet. Där skulle vi köra ett svettigt benpass fullt med massa superset och tunga vikter.

  13. Ann-Christine Reimer

    SUPERSNYGGA! Men annat är inte att vänta när det är Röhnisch! De har väldigt mycket snyggt i golfsektionen också!
    Jag skulle välja MAGENTA. Min färg är rosa i alla nyanser, men de gråsvarta är snygga också. Den lilla, söta tröjan till står det ”vill ha” på också, men mina ögon går i kors så fort jag ser något rosa så därför väljer jag rosa.
    DRÖMPASSET? Bikramyoga! Där är det varmt och man svettas något grymt, men många har ändå långa byxor för att lättare få grepp om kroppen när det ska dras och tänjas. Jag har inte provat med långa brallor, men vinner jag dessa ska jag göra det. För greppet är viktigt. Vissa övningar är svåra att göra när det är som såpa på händerna och benen är likadana. Halt på halt när svetten sprutar. Snälla, låt mig vinna!!

  14. Anna Holmsten

    Men guud så fina! Skulle vilja ha de svarta, så mycket roligare att träna i snygga träningskläder 🙂 Älskar röhnisch kläder så vore jätteglad över dessa tights!
    Mitt drömpass är ett tungt styrkepass på gymmet med fria vikter och stänger. Jag brukar träna två muskelgrupper per pass, tex axlar och ben som jag körde idag. Känna power från peppande musik och snygga träningskläder, kan inte bli bättre!

  15. Emma Kristiansson

    Vilka snygga, dessa skulle sitta fint. Skulle behöva lite färg som piggar upp. Jag skulle nog vilja ha de svart/vita. Hoppas hoppas.

  16. Jennifer

    Jag skulle hemskt gärna vilja ha de rosa/röda då jag endast har svarta träningstights, och gymmet är verkligen det enda stället jag tar ut svängarna med rosa tröjor och skor 😉 Har hört mycket bra om röhnisch men aldrig fått chansen att prova, så vilket perfekt tillfälle. Ett drömträningspass för mig är med bra sällskap, bra musik och massor av energi och endorfiner. Mer behövs egentligen inte- men gärna utomhus en solig dag!

  17. Caroline

    Så fina tights! De i svårt/grå färg hade gärna fått finnas i min garderob! Mitt drömpass är ett långt löppass en solig söndagsmorgon. Just nu längtar jag även efter lite snö. Att i lugn och ro springa i skogen i ett vinterlandskap hade verkligen varit drömmen!

  18. Felicia

    Åååh jag älskar dessa tights, har nog spanat in de ett x antal gånger 🙂
    De svart/vita är snyggast enlig mig. Tänk dessa snygga tights och ett fint linne på en strand i ett varmt land. Stiger upp tidigt i ottan för att se soluppgången. Startar med några solhälsningar innan några intervaller på strandkanten för att få upp flåset och väcka kroppen. Passet fortsätter sedan med några styrkeblock med hjälp av kroppsvikt, solstolar och det dom finna runt omkring. Ingen musik, bara jag och utsikten. Avslutar sedan passet med härlig stretch och yoga i en strålande soluppgång 😀
    Önskar dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
    Fortsätt blogga, du är grym! Läser varje dag, följer även din instagram. Så mycket goda recept och massor av kloka ord 🙂

  19. Emelie Lundqvist

    Älskade, Älskade Röhnisch!
    Med dess ICE BLOOM BLACK så fina,
    Kanske jag lär mig gå på lina?
    Nej om vi skall vara realistiska så skulle jag iklädd dem,
    Ta en löprunda i skogen när jag kommer hem.
    Jag skulle pausa vid en stor sten,
    För att göra step-ups och pumpa mina ben.
    Sedan skulle jag springa vidare över stubbar och genom snår,
    Med den friska vinden vinande i mitt hår.
    Jag och de läckra byxorna, vi skulle ha så kul,
    Och nu vill jag dig Emma önska, en underbar jul!

    Kram på dig!

  20. Miriam

    Åh så fina! Jag skulle nog välja de rosa, min favoritfärg på träningskläder! Mitt favoritpass är zumba, det ger så mycket glädje och energi! Trevlig fjärde advent! / Miriam

  21. elin a

    Svartvita passar nog min stil bäst så hade jag vunnit hade jag valt dem! Mitt drömpass är en vintermorgon där frosten ligger på backen och det bara är jag som är i springspåret. Tystnad, endast höra mina egna tankar, springa runt sjön där jag bor. Jo det är drömpasset!

  22. Caroline

    Jag skulle välja färgen ”Magenta” om jag vann, rosa är min stora favorit! 🙂

    Mitt drömträningspass i dessa tajts skulle vara ett cirkelfyspass på gymmet med några vänner. Jag älskar att kombinera styrketräning med kondition och använda kroppen som redskap i många övningar. Att träna med vänner peppar mig supermycket och det går inte att ”fuska” med övningar när någon ser på 😉 = jag får ut mer av träningen!

    1. Louise

      Jag glömde skriva om drömpasset, det är ett svettigt helkroppspass på gymet! Där jag riktigt tar ut mig och känner mig stark!

  23. Michaela

    Wow vilka coola byxor! Jag skulle välja svart-vita. Eftersom det nu är 10 grader ute (helt galet) och jag är anmäld till Winterrun i januari, mitt första löplopp någonsin (wheee), skulle mitt drömpass i dessa byxor just nu vara ett löppass. Jag skulle antingen köra ett distanspass med låg puls eller 1000-meters intervaller, som du skrivit och tipsat om. Tack för all din inspiration i bloggen!

  24. Michelle

    Om jag vann så hade jag gärna velat vinna ett par svarta tights eftersom de går att matcha med allt. Det första jag skulle göra i tightsen är att gå ut och springa av mig i kylan så att hela kroppen är fylls av glädje!

  25. Anna

    Dessa fina tights skulle jag vilja ha i rosa! De skulle gärna få pryda mig under mitt favoritpass i funktionell träning som jag går på varje tisdag 🙂 Det passet är en viktig hållpunkt för mig varje vecka, och något jag definitivt inte missar.

  26. Sara M

    Jag skulle vilja ha den rosa, ”ice bloom magen”! De skulle matcha mina gymskor som också är rosa hehe
    Mitt drömträningspass i dem skulle vara att vakna av mig själv tidigt, tidigt en ledig dag och känna hur pigg kroppen känner sig. Solen får mer än gärna skina och helst ska det vara vindstilla. Då skulle jag bege mig ut på en löprunda, utan någon musik, utan bara lyssna till mitt flås, fåglarnas kvitter och ljudet av den lilla vind som uppstår när man springer riktiga köttiga intervaller. Det är mitt drömträningspass!

  27. Anna-Clara

    Vilka fina tights! Om jag vann skulle jag ge ice bloom black till min mamma. Då kan hon ha dem när hon cyklar till och från jobbet, mamma brukar skämtsamt säga att hon kör 5:2 metoden – fast på cykel.
    Håller tummarna!

  28. J

    Mitt dröm träningspass i dessa snygga byxor vore en härlig pw vid min stads härliga strandpromenad. Ett par svarta hade jag önskat mig.

  29. Olivia

    Jag älskar ICE BLOOM BLACK, hade mer än gärna haft dem på mig när jag springer Göteborgsvarvet, vilket är mitt mål nästa år och något jag verkligen längtar efter att få springa i perfekt löparväder med tusentals andra glada löpare!

  30. Marie

    I dessa snygga träningsbyxor kan ju inte passet gå annat än bra. Mitt val skulle falla på en Grit Strenth-klass, (intervall baserad styrketräning), en stor favorit hos mig! Har sedan jag började styrketräna fått ett mycket bättre självförtroende, när jag kollar mig i spegeln med skivstången i händerna ser jag riktigt girl-power. Benpassen har blivit en favorit då de är rejält pulshöjande samtidigt riktigt tunga. Så ett par snygga, rönish ICE BLOOM BLACK hade varit en ära att får bära!

    Kramar

  31. Therese

    Gud vilka snygga! Dom hade varit väldigt välkomna i min träningsgarderob bland alla enfärgade tights.
    Om jag vann skulle jag vilja ha dom i svart/vitt (jag kan ju inte gå helt crazy direkt, med både färg och mönster :P)

  32. Gabriella

    Åh vilka vackra tajts! Jag älskar ICE BLOOM SVART-färgen! Dessa tajts skulle vara helt perfekta vid ett av mina favoritträningspass. Ett favoritpass enligt mig är en powerwalk i Slottsskogen i Göteborg med en härlig nära vän. Vi babblar ikapp vad som hänt sen senast samtidigt som vi andas den friska luften. Vi stannar upp flera gånger under rundan och gör squats, utfall och armhävningar mot en bänk. Vi tar hela passet i vår takt, spontant vad vi känner för och med ett leende på läpparna hela tiden 🙂

  33. Frida Fellenius

    Röhnisch är en stor favorit när det kommer till träningskläder! Jag älskar deras träningskläder och känner mig allt för bekväm när jag använder dessa. Av dessa Verona Print 7/8 Tights blev jag förälskad i ICE BLOOM BLACK. Har idag enbart svarta tråkiga tights, men om jag fick använda Verona Print 7/8 Tights skulle jag känna mig supersnygg och modern. Mitt drömträningspass i byxorna skulle vara att gå på en crossfit grupp-pass. På dessa pass känner jag att man får ge allt vad man har (och lite till) tillsammans med andra lika engagerade människor i träningen.

stats