Emma Barremyr

Tredje advent – tävling i samarbete med Piggabutiken!

PT by Emma adventskaldenser 2015

God morgon vänner ♥

Och glad lucia till er alla! 

Jag hoppas att ni mår bra och att ni fått en fin start på tredje advent och denna orörda, underbara söndag! Kanske har ni precis vaknat till och ligger och drar er i era sköna sängar? Kanske funderar ni på vad ni ska göra för gott till frukost idag? Om ni gör det kan jag tipsa er om en frukost som passar alldeles perfekt såhär på lucia!

JULIG FRUKOST!

 

Nu är det dags för tredje tävlingen i Adventskalendern 2015 och idag är det Piggabutiken som tävlar ut ett paket med mina favoritprodukter till ansiktet!

Idag kan ni alltså vinna ett helt ansiktskit från Maria Åkerberg. Produkterna är ekologiska och det finns fem olika kit som du som vinner kan välja mellan beroende på vilken hudtyp du har!

Ansiktskiten som finns är:

 

Jag själv använder ansiktskitet för känslig hy, och varje tillfälle som kitet används är som en liten mysig ansiktsbehandling! En underbar rutin som jag alltid gör det första jag gör när jag kommer hem för dagen. Att rengöra ansiktet och ta en lång, varm dusch är som balsam för själen och hjälper mig att varva ner!

Häng med så ska jag berätta hur det går till!

 

IMG_0563

 

Jag börjar alltid med att rengöra ansiktet!

Olive Cleansing är en rengöringscreme med olivolja för torr, känslig och mogen hud. Den rengör skonsamt och avlägsnar makeup. Jag brukar massera med mjuka, cirklande rörelser i någon minut och sköljer sedan av med ljummet vatten och en tvättsvamp.

Sminket är borta och huden ren!

 

IMG_0566

 

Efter att ha torkat ansiktet försiktigt med en handduk sprayar jag några duschar ansiktsvatten!

Neroli Freshener är ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Det är uppfriskande och så himla härligt!

 

IMG_0565

 

Sen fortsätter jag med att första massera in en ansiktsolja, och sen en ansiktskräm!

Royal Facial Oil Rose är en utslätande och fuktighetsbevarande ansiktsolja som ökar cellernas syreupptagning, men även cellernas motståndskraft. Den innehåller gurkörtsolja som tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka hudbarriären hos dem som lider av eksem. Den innehåller även nyponfröolja från nyponrosens frö och A-vitamin. Det hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden. Rose Otto, olja destillerad från rosbladen, är regenererande och ökar den fuktighetsbevarande effekten.

Face Dream är en fet ansiktscreme för väldigt torr och känslig hud. Den innehåller lavendel och ringblomma som skyddar huden mot yttre påfrestningar och ger min extremt vintertorra hud både fett och fukt. Den lindrar och dämpar också rödflammighet samtidigt som den ökar hudens motståndskraft. Den är helt underbar om jag får säga det själv!

Därefter är min lilla ansiktsrutin avslutad och jag är redo att njuta av kvällen 

 

IMG_0569

 

För att vara med och tävla:

 • Kommentera inlägget och berätta vilket ansiktskit du vill vinna!

Tävlingen pågår på fram till lördag 24.00 och vinnaren presenteras nästa söndag!

 

I samarbete med Piggabutiken.se.

 

Vinnaren i förra veckans tävling blev Fanny, och du är kontaktad via mail!

 

Kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Det skulle vara roligt att få testa dessa produkter i mitt jobbiga acne-ansikte. Är 24 år men problemen bara fortsätter och blir bara bättre när jag går på tabletter.. Kanske kan dessa vara bra när det inte finns några tillsatser som irriterar huden?
  Skulle iallafall vara kul att få prova om dom kan hjälpa mig, skulle vara UNDERBART att kunna gå utan smink bland folk (kan, kan man ju, men vem vill se ut som en prickekorv?!)
  Om jag vinner tror jag att känslig hy vore bäst att prova 🙂
  God Jul!

 2. Ellinor

  Jag har länge velat testa ansiktsprodukterna från Maria Åkerberg, men så har jag haft mycket av mina andra produkter kvar. Nu börjar de dock att sina så detta tillfälle att vara med och tävla kommer väl till pass.
  Om jag vann skulle jag vilja ha kittet för normal/torr hy.
  Kram

 3. Ida

  Om jag vinner skulle jag önska mig kitet för normal/torr hud. Jag använder redan Maria Åkerbergs hårvårdsprodukter men blir så himla sugen på att testa deras hudvårdsprodukter varje gång du skriver om dom! Kram 🙂

 4. Minfågelärblå

  Jag vill gärna vinna kitet för mogen hy!

  Dyrbara oljor från växternas knoppar
  Naturens gåva blir till ljuvaste droppar
  Den torraste hud får lyster och näring
  i samklang med detta får känslan bäring
  Det är härligt när ett naturligt fokus får råda
  Och när jag en skönare hud i spegeln skåda!

 5. Johanna

  Hej!

  Ååå jag har verkligen exakt samma hy som dig! På vintern blir den torr och nästan rödflammig. Jag har testat många rekommenderade produkter från bland annat apoteket och the body shop vilket hjälpt något men jag får inte det mjuka återfuktade resultat som jag önskar. Det skulle vara fantastiskt att få chansen att testa Maria Åkermans produkter för känslig hud!

 6. Helena

  Jag har tidigare funderat på att beställa hem Maria Åkerbergs produkter eftersom du så varmt rekommenderat dessa. Det har dock inte blivit av och därför vore det roligt att få testa kitet för bland/fet hy 🙂

 7. Jonna

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann kittet för blandhy/fet hy! Så kanske jag äntligen kan råda bot på finnarna och pormaskarnatt 🙂

 8. Jenny Nordin

  Åh vad glad jag skulle bli för en vinst av ett ansiktskit för normal/torr hy. Har provat några av Maria Åkerbergs produkter och är jättenöjd. Hoppas hoppas hoppas 🙂

 9. Emilia

  Jag hoppas jag vinner kitet för känslig hy! Har alltid haft problem med finnar och fast jag har provat hur många olika produkter som helst har jag aldrig hittat något som jag har varit helt nöjd med. Hoppas att dessa produkter kan hjälpa mig, nu när det blir vinter blir jag dessutom torr som en öken i ansiktet, inte kul!

 10. Sophia

  Eftersom jag har torr hud men även en del finnar och allergier önskar jag kitet för känslig hy 🙂 Älskar både Maria Åkerberg och Piggabutiken, bra grejer!

 11. Johanna

  Å vad glad jag skulle bli om jag vann kitet för känslig hy, jag blir alltid bli torr i ansiktet när vintern kommer.

 12. Jagtarchansen

  Mogen hy. Alltid haft hudproblem. Skulle aldrig ha råd köpa Maria Åkerbergs produkter fast jag vet de skulle hjälpa mig mycket. Lever ensam, har aldrig tur i tävlingar. Skulle bli SÅ glad för en julklapp som denna.

 13. Malin

  Åh jag skulle mer än gärna vilja vinna kitet för normal/torr hy. Har velat testa Maria åkerberg länge nu så hade varit fantastiskt roligt! 🙂

 14. Linnéa

  Jag skulle verkligen vilja vinna ansiktskitet för normal/torr hy 🙂 Är i stort behov av nya ansiktsprodukter, hoppas hoppas!

 15. Minna

  Jag är en torris, och då menar jag inte ett personlighetsdrag utan då menar jag min hy.
  Så den som passar normal till torr hy är det kitet som jag skulle önska att tvätta min hy med 🙂
  Rena produkter är det bästa!

 16. Fannie

  Om jag blir den lyckliga vinnaren så önskar jag mig ett kit för känslig hy. Håller tummar och tår! Tack för en fantastisk blogg!

 17. Marie

  Hade varit fantastiskt att vinna ett ansiktskit för bland/fet hy. Ska börja på fysioterapeutprogrammet i januari så hade varit otroligt kul att få utsidan att stråla lika mycket som min insida gör just nu!

 18. Johanna H

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna kit-et för normal hy! Har hört sååå mycket gott om Maria Åkerbergs produkter så det vore ju en dröm att få testa 🙂

 19. Nathalie

  Kitet för känlsig hy skulle passa mig perfekt! 🙂 Har tänkt köpa Maria Åkerbergs produkter men de verkar vara svåra att få tag på i butik här i Finland. Jag håller tummarna… 🙂

 20. Ida Johansson

  Åh, jag har länge sneglat mot Maria Åkerbergs ansiktsprodukter men dragit mig lite då priset blir lite väl mycket för mig då jag just nu endast lever på bidraget från CSN plus nallar på sparkontot, så att vinna detta paketet hade verkligen varit toppen! I så fall vill jag gärna ha kitet för bland/fet hy.

 21. olivia

  Hej!
  Jag har aldrig prioriterat ansiktsvård, tvättar bort sminket med vanlig handtvål men på senare tid har jag fått en allt sämre hy tyvärr. Skulle gärna testa dessa produkter och se om dem fungerar även för mig då jag hört mycket gott om dem men inte prioriterat att lägga pengar på det som student. Tror kitet för normal/torr hud skulle passa mig och jag skulle bli så oerhört glad för en julklapp till mig själv!

 22. Helena i Uppsala

  Normal.
  Vanligtvis har jag inga problem men i sommar ska jag till Mellanöstern och delta i arkeologisk utgrävning. Då måste kroppen skyddas mot allt möjligt: hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Huden utsätts för kraftigt solsken, värme, uttorkning, sot och myggor, bromsar, t.o.m. flugorna bits.

 23. Caroline

  Jag skulle vilja vinna ansiktskitet för känslig hy! Har varit sugen på att prova dessa länge då jag hört mycket bra om dem, så det skulle vara jättekul att vinna 🙂

 24. Karolina Värmfors

  Älskar Maria Åkerberg produkter de är så fina! Och jag älskar piggabutiken.se då de har sån super sevice på alla beställningar. Min hy behöver produkter för känslig hy.
  // Karolinao

 25. Sofia Häger

  Skulle verkligen behöva kitet för KÄNSLIG HY då min hud ofta är torr och irriterad. Detta skulle va toppen att testa då mycket annat jag försökt mig på inte fungerat så bra.

  Kramar

 26. Anna-Clara

  Hej!
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann setet för blandad/fet hy! Jag har testat en massa olika märken och produkter, men inte hittat det ”perfekta” som passar mig och kanske är ekologisk hudvård svaret:-)

 27. Genus

  Jag skulle bli glad om jag kunde vinna kitet för känslig hy, tycker det är suveränt med olja för ansiktsvård, särskilt nu vintertid är huden ofta torr och känslig. TUmmen upp för Åkerbergs rengöringsolja!

 28. Karin

  Sådana fina tävlingar du har! Vilket jobb du har lagt ner för att få sådana fina sponsorer. De skulle aldrig tackat ja heller om de inte trodde på dig och dina värderingar/företag! Hoppas du känner det och kan klappa dig på axeln ibland 🙂 Jag använder själv endast Maria Åkerberg för både makeup och hudvård , i särklass bästa märket i både ingredienser och kvalitet, produktsortiment och fin design. Jag vill gärna tävla för kitet för känslig hy.

 29. Malin

  Hej!
  Jag skulle bli superduper mega glad om jag vann kitet för normal/torr hud! Älskar Maria Åkerbergs produkter och de har verkligen hjälpt min hy att återhämta sig efter en period med hormonella rubbningar. Jag har tidigare aldrig behövt ”bry mig om” min hy då den har skött sig själv väldigt bra. Efter lång tid av hormonella störningar så fick dock t.o.m. min tacksamma hy nog av handtvål & bodylotion, haha! Började använda Maria Åkerbergs ekologiska produkter och upplevde nästan omedelbar förbättring! Så nu håller jag tummarna för en vinst, så här innan jul!
  Tjohoo!!!

 30. Isabel

  Litet för normal/torr hy skulle vara perfekt för mig! Nu när det blivit kallare märker jag direkt att hyn bli sämre, torrare. Detta kunde kanske vara hjälpen för mig?

 31. Bella

  Jag skulle vilja vinna kitet för normal/torr hud. Har haft problem med huden runt mitt ena öga under en lägre period och inga krämer jag provat har hjälpt. tror att min hud hade mått bra av lite mer skonsam produkter.
  Kram

 32. Sara M

  Jag råkade kommentera fel inlägg haha! Så om du ser min kommentar i två inlägg vet du varför 😛

  Jag vill väldigt gärna vinna kitet för mogen hy åt min mamma!
  Vi har det inte så bra ekonomiskt ställt, så min mamma använder i princip bara vanlig nivea, både som handkräm och hudkräm. Jag vet att hon gärna vill ha riktiga ansiktskrämer för hon brukar alltid titta på dem i butiken men aldrig köpa, så därför vill jag vinna detta åt henne i julklapp!

 33. Julia E

  Åh det där lät underbart. Ansiktsolja lät som lösningen för en alltid torr och vintertrött hud. Jag skulle gärna vinna ett kit för känslig hud!

 34. Maria Karlsson

  Så många produkter jag velat testa, håller tummarna!
  Kitet jag hade önskat är Ansiktskit för normal/ torr hy

 35. Elin

  Jag skulle gärna vinna kitet för män, då kan jag ge det till min bror som har rätt känslig och torr hy, men som aldrig ens har tänkt tanken på att köpa hudvårdsprodukter. Hade varit perfekt så han får testa dessa produkter!

  Glad tredje advent och Lucia! 🙂

 36. Ida

  Jag skulle jättegärna vinna ett ansiktskit för normal/torr hy då jag har problem att hitta bra produkter till min hy. Har testat Maria Åkerbergs produkter på en testflaska tidigare och blev helt såld men inte kunnat köpa hela serien dessvärre pga skral studentkassa. Glad tredje advent!

 37. Johanna

  Jag skulle gärna vinna kitet för känslig hud! Jag tror det skulle passa galant när jag lätt får eksem och blir torr! 🙂
  Kram

 38. lovisa mattisson

  Hej!
  Ansiktskit mot känslig hud, då jag alltid haft känslig hur och lätt får utslag etc.
  Jag kanske inte alltid varit bäst på att ta hand om min hy, och aldrig riktigt vetat vilka podukter som ska användas, men hoppas att dessa produkter ska göra min hy nöjd. Skulle bli jätteglad om jag vann detta, som det verkar, härliga kit!

  kramar

 39. Gabriella

  Jag skulle vilja vinna ansiktskitet för normal/torr hy. Jag har provat runt olika hudvårdsprodukter, allt från kokosolja till billiga dåliga grejer. Jag har aldrig riktigt fastnat för någon och därför inte kommit in i en bra rutin att använda det regelbundet. Jag vill börja ta hand om min hy, vilket kanske kan bli ett nyårslöfte? 😉 Jag tror att ett ansiktskit från Maria Åkerström skulle hjälpa mig komma in i en ny och hållbar rutin.
  Ha en fin tredje advent och lucia! 🙂

 40. Ulrika Grahn

  Jag önskar vinna ett kit för känslig hy. Har länge letat efter ett bra ekologiskt hudvårdsmärke och skulle så gärna vilja få möjligheten att få prova ett kit från Maria Åkerman.

  Tack för en inspirerande och bra blogg!

 41. Paola

  Mogen hy. Jag är verkligen slarvig med hudvårdsrutiner och tror att ett helt kit skulle göra att jag tog tag i det … innan det är för sent! Jag har aldrig testat Maria Åkerbergs produkter, men allt man läser om dem är ju bara fantastiskt, så det skulle vara jättespännande att testa. Och min hy behöver det.

 42. Josefin

  Glad Lucia!

  Jag har verkligen letat efter bra, ekologiska produkter för ansiktet som skonar huden än torkar ut. Jag känner verkligen igen mig i det du skriver att nu under vintern när min hud torkar ut snabbare, speciellt ute i skidbacken eller i spåret.
  Därför skulle jag behöva kitet för känslig hud.

  Tack för en fantastisk blogg!

stats